Schäfer
Nicke, en stadig schäfer
Dela artikeln.

Att vara hundvakt åt stor schäfer kan ha sina utmaningar. Även med egen hundvana i 22 år vill jag kolla av på ett säkert sätt hur Nicke är när han är lös.

Då är det perfekt att kunna besöka en inhägnad hundgård för att kolla hur han beter sig då hundar går förbi på andra sidan staketet.

Hundrastgård
Hundrastgård vid Sätraskogens naturreservat.

Idag när vi kom förbi var rastgården tom och vi passade på att köra ett träningspass. Det som är riktigt bra med den här fina rastplatsen i Sätraskogens naturreservat är att det finns kul grejer att ha som hjälpmedel för att bli en skojig och aktiv stund.

hundrastgård
Bra aktivitet i hundrastgården

Nicke är en riktigt stadig schäfer som är väldigt snäll men backar inte när någon lös hund kommer emot honom. Inte för att jag tror att han skulle göra illa någon, men tro är inte samma sak som att veta. Mobiltelefonen avstängd och nedstoppad djupt i någon ficka så uppmärksamheten hela tiden var på en riktigt kul stund med att köra inkallning och kasta, ja i det här fallet var det ingen pinne! Nicke gillar hämta grenar 🙂 å jisses vad den här killen gillar att jobba.

Schäfer
Nicke, en stadig schäfer som gillar att jobba

I Sätraskogens naturreservat finns även många andra saker att göra. Motionsspåret och ett par utegym är riktigt populära, men det finns också en Discgolfbana jag måste ta och kika in.

Skylt
Visar vägen till flera olika aktiviteter

Det få bli fler rundor i skogarna med Nicke och då lägger vi målet på att kolla hur discgolfbanan är.

frisbee
Utkast frisbee

Längre fram när Nicke inte längre behöver hundvakt och åker hem till husse, matte och lillhusse så får jag skaffa mig ett par frisbees och testa på...

Discgolf
Sätraskogens Discgolf 12

att sänka några frisbeekast i korgarna.

Discgolfkorg
Discgolfkorg

Men tills dess är Nicke i fokus och vi hittar på mer bus och skapar fler fototillfällen.

Nicke Face
Nicke face

Så dagen fortsatte med ett par coola bilder som finns i området mellan Mälarhöjdsbadet och det kända kaféet Lyran där Bellmans Stenar ligger i närheten. Blocken är en stenblocksformation skapad av inlandsisen och är spännande och ett bra fotoställe.

Bellmans Stenar
Bellmans Stenar

Nicke verkade också gilla att röra sig bland flyttblocken, inne mellan dem är det fina kontraster och snyggt ställe att fota i. Nicke hittar en pinne som säkert tänkt vara till den brasa som någon skapat tidigare och som gett sotiga och svarta väggar.

Nicke
Nicke och en pinne

Avslutningsvis får Nicke agera sittande vovvemodell, tack för en sjyst dag vovven 🙂

Nicke sjyst dag
Nicke sjyst dag

Ny och en annan dag i morgon 🙂 Jäklar vad jag trivs att bo i Bredäng. Sleep well

Dela artikeln.

Vad tycker du?

Skriv kommentar
Fyll i namn