Ludde Yorkshireterrier
Ludde Yorkshireterrier
Dela artikeln.

Idag sprang upp mot 15 000 löpare i Ramboll Stockholm halvmarathon

Ludde som är en 10 år gammal Yorkshireterrier hänger alltid med och kollar kul grejer på stan. Favoritplatsen är cykelkorgen där han både kan sitta eller ligga för att kika på allt som sker.

Ludde tittar på halvmarathon
Spanar in loppet

Idag klockan halv fyra startade Stockholm halvmarathon på Strömbron mitt i city. Det var full fart i större delarna av stan där löparna for fram, så idag var det extra mycket att spana in.

Halvmarathons sträcka Munkbron
Löpsträcka Munkbron

På vardagarna är Ludde på hunddagis medan matte är på jobbet som lärare. Hon säger att Ludde trivs så bra på hunddagiset och börjar nästan undra om han rent av gått och blivit homosexuell på äldre dagar eftersom han verkar kärat ned sig i en av de andra hanarna på dagiset.

Han är också väldigt social men kan vara lite reserverad mot främmande människor. Han är även en liten bortskämd filur som har en favoritsysselsättning att ha matskoj och jaga mat. En flygande köttbulle blir därför kanske en tjohej å hå grej när det är dags att käka. När det är dags att sova tar han gärna plats i mattes säng.

Ludde i cykelkorg
Bikeride by side

När sista löparna sprungit förbi på Munkbron var det dags att dra vidare.

Luddes sidovagnskonstruktion passar honom perfekt, bra uppsikt och skön tillvaro att kunna ta det lugnt ifall sträckan blir för lång för en 10-årig Yorks tassar.

Ludde på första parkett
Första parkett
Rullande spaning
Rullande spaning
Dela artikeln.

Vad tycker du?

Skriv kommentar
Fyll i namn