Max första besök i Rålambshovsparkens Hundrastgård
Nya vänner vill kolla vad Max gör.

Är du hundägare?

Visa resultat

Laddar ... Laddar ...

Max träffar flera nya vänner som hängt med sina Dogwalkers som med några hundar var brukar komma till Rålis hundrastgård och låta dem vara lösa och ha kul.

Max är en 2-årig Welsh springer spaniel som besöker Rålambshovsparkens Hundrastgård för första gången. Det var matte som upptäckte hundrastgården för några dagar sedan då hon tog studenten från Djurgymnasiet och åkte förbi med bil och såg inhägnaden med hinderbanan som Rålis har.

Max hänger på
Kul att testa det här.

Idag hade hon med sig sin Max som fick springa lös och träffa nya vänner. Rålis är en välbesökt hundrastgård där det idag också kom några dogwalkers som hade med sig ett kul gäng vovvar som Max gillade snabbt.

Så får du tryggt och förmånligare hundägandeInternetfoto Hund-ID kort

New friends
New friends.

En bra sak som Internetfoto la extra uppmärksamhet på var att både Max matte och de dogwalkers gav fin uppmärksamhet till alla hundarna och hade både lugna kontaktövningar och att de hundar som sedan ville sträcka ut i snabba race fick göra det.

Max i race med golden retriver
Race med Golden retriver.

När hundförare lägger mobiler åt sidan och riktar uppmärksamhet på hunden man har ansvar för och är delaktig i stunden. Det skapar bra stämning och det märktes så tydligt idag.

Brukar du vara i rastgård med din hund?

Visa resultat

Laddar ... Laddar ...

Som exempelvis Dogwalkern som aktiverar en av hundarna han brukar ha hand om på dagarna.

Dogwalker photosession.
Dogwalker photosession.

Här får vovven tänka till på att balansera mot en av slalomkäpparna medan han fotar. Det ger en bra superkombo. Hunden får öva och blir uppmärksammad. Dessutom får hundens matte/husse möjlighet att se vad vovven har för sig på dagarna.

Så dagen upplevelse i Rålambshovsparkens hundrastgård sammanfattas med en mix med harmoniska vovvar som fick uppmärksamhet och bra motion både mentalt och fysiskt.

Utsiktsplanerna för Max är att börja med fågeljakt. Men han är även aktiv och tävlar i rallylydnad.

Dela till ditt nätverk
Du är Internetfotos uppdragsgivare

Var med och stötta Internetfotos fristående och oberoende mediearbete. Ditt finansiella bidrag möjliggör Internetfotos fortsatta arbete som opartisk media utan statliga medel, prenumenationskrav samt fortsätta hålla minimalt utrymme för extern annonsering.

Din gåva stöttar bland annat till:
Opartisk press och nyhetsbevakning.
Resor för fotorapportering runt om i Sverige
Utrustning och programvarulicenser.

Välkommet är också donationer från näringsliv, stiftelser och andra organisationer. Internetfoto behåller dock rätten till fortsatt opartiskt mediebevakning där budskap i publicerat material kan uppfattas vara främjande eller kritiserande.

Bild pressleg
Hoppas du vill vara med och donera frivilligt belopp och göra detta möjligt.
Stort tack på förhand hälsar Patric / Internetfoto

Bidra med Swish till 073-772 04 71
Mottagare: Patric Lindén, Märk ämnesraden med Donation.
Bankgiro: 5622-0262
Plusgiro: 408 65 06-5
Du kan även välja skänka dit stöd med kort via Paypal

Vad tycker du?

Skriv kommentar
Fyll i namn