Foxterrier Fanny
Foxterrier Fanny 2 år

Gillar svalare temperaturer och vill gärna ha sina långturer tidigt på morgonen.

Fanny är en slätthårig foxterrier på 2 år. Hon är inledningsvis lite försiktig av sig men är också nyfiken och vill undersöka saker. Fanny är mattes andra foxterrier.

Rasen valdes för foxterrierns egenskaper där de har en terriers envishet och att vara påhittiga som vill göra saker. Agility är något Fanny är på gång att få sätta igång med.

Anonym snabbfråga

Är du hundägare?

Visa resultat

Laddar ... Laddar ...
Försiktig och nyfiken
Lite försiktig och mycket nyfiken.

Fanny visar sin foxterriermentalitet. Först lite tillbakadraget och försiktigt men som går över till att ändå vilja kolla vad det är som klickar och låter när kameran jobbar.

När det var dags för en godisbit jag fått av matte för att ge Fanny kommer hon inte fram direkt. Men det gick snabbt att hon tog sig mod för att komma fram och snällt ta godisen ur min hand med stora kameran som var strax bredvid.

Kända foxterrier

Rasen kanske du känner igen från seriealbum du läst en gång i tiden. Tintins hund Milou sägs vara en släthårig vit foxterrier.

Bellevueparken

Infoskylt Bellevueparken
Infoskylt Bellevueparken

Vi möttes i Bellevueparken i Norrtull/Roslagstull. Där blir det en hel del turer för Fanny i den natursköna och historiefyllda 1700-tals parken. En plats som även bjuder på en hundrastpark med tusentals kvadratmeter där hundar får vara lösa.

Det kommer inlägg om Bellevue hundrastområde inom kort. RSS prenumerera, följ Internetfoto på social media för att få notiser då artiklar och nya inlägg publicerats.

Har du någon i din närhet som skulle vara intresserad av det här inlägget. Meddela dem i ditt nätverk.


Prenumerera och bli uppdaterad på vilka intressanta temadagar som firas nästa vecka. Nyhetsbrevet kan även intressera och gynna dig med något från de fotouppdrag Internetfoto gör. Dessutom lär det säkert få hänga med lite vovverelaterat material också. Välkommen att hänga på och prenumerera.

Internetfoto Nyhetsrev

* Obligatoriskt fält

Jag samtycker till att mottaga "Nyhetsbrevet från Internetfoto " med Internetfotos integritetspolicy.

Du kan när som helst avbryta prenumerationen genom att klicka på länken i sidfoten i utskicket Internetfotos Nyhetsbrev. För information om sekretesspraxis, besök Internetfotos integritetspolicy på https://www.internetfoto.se/integritetspolicy/

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.

Vad tycker du?

Skriv kommentar
Fyll i namn