Foxterrier Fanny
Foxterrier Fanny 2 år

Är du hundägare?

Visa resultat

Laddar ... Laddar ...

Gillar svalare temperaturer och vill gärna ha sina långturer tidigt på morgonen.

Fanny är en slätthårig foxterrier på 2 år. Hon är inledningsvis lite försiktig av sig men är också nyfiken och vill undersöka saker. Fanny är mattes andra foxterrier.

Rasen valdes för foxterrierns egenskaper där de har en terriers envishet och att vara påhittiga som vill göra saker. Agility är något Fanny är på gång att få sätta igång med.

Så får du tryggt och förmånligare hundägandeInternetfoto Hund-ID kort

Försiktig och nyfiken
Lite försiktig och mycket nyfiken.

Fanny visar sin foxterriermentalitet. Först lite tillbakadraget och försiktigt men som går över till att ändå vilja kolla vad det är som klickar och låter när kameran jobbar.

När det var dags för en godisbit jag fått av matte för att ge Fanny kommer hon inte fram direkt. Men det gick snabbt att hon tog sig mod för att komma fram och snällt ta godisen ur min hand med stora kameran som var strax bredvid.

Kända foxterrier

Rasen kanske du känner igen från seriealbum du läst en gång i tiden. Tintins hund Milou sägs vara en släthårig vit foxterrier.

Bellevueparken

Infoskylt Bellevueparken
Infoskylt Bellevueparken

Vi möttes i Bellevueparken i Norrtull/Roslagstull. Där blir det en hel del turer för Fanny i den natursköna och historiefyllda 1700-tals parken. En plats som även bjuder på en hundrastpark med tusentals kvadratmeter där hundar får vara lösa.

Det kommer inlägg om Bellevue hundrastområde inom kort. RSS prenumerera, följ Internetfoto på social media för att få notiser då artiklar och nya inlägg publicerats.

Dela till ditt nätverk
Du är Internetfotos uppdragsgivare

Var med och stötta Internetfotos fristående och oberoende mediearbete. Ditt finansiella bidrag möjliggör Internetfotos fortsatta arbete som opartisk media utan statliga medel, prenumenationskrav samt fortsätta hålla minimalt utrymme för extern annonsering.

Din gåva stöttar bland annat till:
Opartisk press och nyhetsbevakning.
Resor för fotorapportering runt om i Sverige
Utrustning och programvarulicenser.

Välkommet är också donationer från näringsliv, stiftelser och andra organisationer. Internetfoto behåller dock rätten till fortsatt opartiskt mediebevakning där budskap i publicerat material kan uppfattas vara främjande eller kritiserande.

Bild pressleg
Hoppas du vill vara med och donera frivilligt belopp och göra detta möjligt.
Stort tack på förhand hälsar Patric / Internetfoto

Bidra med Swish till 073-772 04 71
Mottagare: Patric Lindén, Märk ämnesraden med Donation.
Bankgiro: 5622-0262
Plusgiro: 408 65 06-5
Du kan även välja skänka dit stöd med kort via Paypal

Vad tycker du?

Skriv kommentar
Fyll i namn