Mitsubishi L200 -09
Mitsubishi L200 -09

För en djurorganisation har Internetfoto i uppdrag att transportera en Mitsubishi L200 pick up till Södra Sverige Därefter skall den vidare till hjälpinsatser i närheten till eller in i Ukraina.

Frontbåge med extraljus
Frontbåge med extraljus

Tidigt i morgon bitti lördag blir det att rulla ned till södra Sverige för att leverera en fyrhjulsdriven Mitsubishi L200 pick up. Det är en -09 och har visserligen en del mil på mätaren. Men motorn spinner som en katt och är otroligt skön och bekväm att köra.

Mitsubishi L200 motor
178 HK, Diesel.

Det har i alla fall börjat väldigt bra med bilen. Bilhandlaren som sålde den har varit mycket tillmötesgående både i ett par önskemål om åtgärd och pris. Ett par åtgärderna handlaren snabbt ordande var att byta framrutan, trots att sprickan inte var så allvarlig att bilbesiktningen hade gjort någon anmärkning på den. Samt bytte olja och filter då jag väntade och kunde därefter rulla ut från företaget med dagfräsch olja.

Anonym snabbfråga

Är du hundägare?

Visa resultat

Laddar ... Laddar ...

Kanske det är en för fräsch bil beroende på om, var och hur långt in i Ukraina den eventuellt ska rulla in. För det är ju riktigt otäckt vad som sker i det landet just nu.

Mitsubishi L200
Mitsubishi L200 gillar "ojämna" vägar.

Så det blir en intressant resa som börjar i morgon. Efter uppehållet i Södra Sverige tas bilen över av andra som kommer använda den i hjälpinsatser för djur i Ukraina.

Dubbelhytt, med plats för fem personer, fyrhjulsdrift och 178 HK. Det är i alla fall bra egenskaper som troligen kommer behövas då den rullar ut över svenska gränsen och möter det tänkta djurhjälpsändamålen.

Har du någon i din närhet som skulle vara intresserad av det här inlägget. Meddela dem i ditt nätverk.


Prenumerera och bli uppdaterad på vilka intressanta temadagar som firas nästa vecka. Nyhetsbrevet kan även intressera och gynna dig med något från de fotouppdrag Internetfoto gör. Dessutom lär det säkert få hänga med lite vovverelaterat material också. Välkommen att hänga på och prenumerera.

Internetfoto Nyhetsrev

* Obligatoriskt fält

Jag samtycker till att mottaga "Nyhetsbrevet från Internetfoto " med Internetfotos integritetspolicy.

Du kan när som helst avbryta prenumerationen genom att klicka på länken i sidfoten i utskicket Internetfotos Nyhetsbrev. För information om sekretesspraxis, besök Internetfotos integritetspolicy på https://www.internetfoto.se/integritetspolicy/

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.

Vad tycker du?

Skriv kommentar
Fyll i namn