Molly vid rejäl parkbänk intill Örebro Slott
Sittplats med benutrymme.

Är du hundägare?

Visa resultat

Laddar ... Laddar ...

Mellanpudeln Molly bjussar på pose på mattes promenadscooter som blir liten bredvid den enorma klassiska parkbänken vid Örebro Slott.

Molly är en mellanpudel på 5,5år. Matte är förtidspensionär och är i behov av promenadscooter när de rör sig runt i Örebro. Vid dagens spontana vovvemöte vid Örebro Slott posar Molly gärna på scootern.

Scootermolly
Scootermolly vid Örebro Slott

Deras dagar brukar fyllas med meningsfulla uppgifter. Matte berättar att de brukar besöka ett äldreboende där de boende får träffa Molly.

Så får du tryggt och förmånligare hundägandeInternetfoto Hund-ID kort

Molly använder där sin egenskap och känslighet för att trösta personer som hamnat i sorgsna känslolägen efter ledsamma livsbesked som cancer och annat som gör att man kan bli väldigt ledsen och tappa greppet.

Tapppat grepp
Tappat grepp.

Då är det säkert lätt att känna sig liten, ensam och vilsen i en stor värld. Men då finns Molly där bredvid för att stötta och trösta genom väntjänsten Hjärta till hjärta.

Stora stöd
Stora stöd.
Dela till ditt nätverk
Du är Internetfotos uppdragsgivare

Var med och stötta Internetfotos fristående och oberoende mediearbete. Ditt finansiella bidrag möjliggör Internetfotos fortsatta arbete som opartisk media utan statliga medel, prenumenationskrav samt fortsätta hålla minimalt utrymme för extern annonsering.

Din gåva stöttar bland annat till:
Opartisk press och nyhetsbevakning.
Resor för fotorapportering runt om i Sverige
Utrustning och programvarulicenser.

Välkommet är också donationer från näringsliv, stiftelser och andra organisationer. Internetfoto behåller dock rätten till fortsatt opartiskt mediebevakning där budskap i publicerat material kan uppfattas vara främjande eller kritiserande.

Bild pressleg
Hoppas du vill vara med och donera frivilligt belopp och göra detta möjligt.
Stort tack på förhand hälsar Patric / Internetfoto

Bidra med Swish till 073-772 04 71
Mottagare: Patric Lindén, Märk ämnesraden med Donation.
Bankgiro: 5622-0262
Plusgiro: 408 65 06-5
Du kan även välja skänka dit stöd med kort via Paypal

Vad tycker du?

Skriv kommentar
Fyll i namn