Barilla kollar hundskulpturen Skärgårdsfiskare i Göteborg
Barilla bredvid hundskulpturen Stina

Är du hundägare?

Visa resultat

Laddar ... Laddar ...

Hon är i en ras från norra Italien, har en sele Made in Italy på sig och hennes husse gillar pasta. Så Barilla fick bli hennes namn.

Barilla är 3 år och är en Bolognese. Rasen är namngiven efter den norditalienska staden Bologna. Hennes husse gillar pasta och därav det pas(t)sliga namnet Barilla. Som grädde på moset för att hålla det Italienska temat högt, eller rättare skrivet. Som riven parmesanost på såsen har Barilla även en Tre Pontisele, Made in Italy på sig.

Hundsele Made in Italy
Tre Ponti - Sele Made in Italy

Barillakoncernen är världens största tillverkare av pasta. Men bolaget har även varumärket Wasabröd AB. Så förutom att vara världsledande pastatillverkare är Barilla Group även världens största producent av knäckebröd enligt uppgifter på Wikipedia: Wasabröd

Så får du tryggt och förmånligare hundägandeInternetfoto Hund-ID kort

Fisk och kokt potatis eller Pasta med köttfärssås

Fiskleverans
Fiskleverans

Fisk passar säkert bättre för katter. Men att kika till skulpturen Skärgårdsfiskare vid Feskekörka i Göteborg är kul på promenaden. I skulpturen Skärgårdsfiskare ingår en Staffordshire bullterrier som är avbildad och tittar nyfiket på när en fiskare rensar fisk.

Kanske det sätter fart på aptiten. Fast en Pasta bolognese utan lök och en knäckemacka är säkert mer tilltalande för Barilla.

Aptitretare
Blev sugen på pasta Bolognese

Spontanmötet med Bolognesen Barilla gjordes vid skulpturen Skärgårdsfiskare på Fisktorget vid Feskekörka i Göteborg. En skulptur från 2004 av konstnären Svenrobert Lundquist där hans egna hund Staffordshire bullterriern Stina blev avbildad och förevigad i ”Skärgårdsfiskare”

Barilla 211026
Barilla - 26/10-21

Göteborg har en intressant samling offentlig hundkonst. Kommande inlägg kommer visa fyra uthuggna hundar i en granitpelaren vid ingången till ett tidigare statligt verk.

Dessutom med lite mer italienskt touche. Vovven som är med i artikeln smakar gärna en bit pizza på ett av de hundvänliga ställena i Göteborg.

Så häng på...Följ Internetfotos Facebooksida och RSS prenumerera och få automatisk uppdatering när nya inlägg publiceras.

Dela till ditt nätverk
Du är Internetfotos uppdragsgivare

Var med och stötta Internetfotos fristående och oberoende mediearbete. Ditt finansiella bidrag möjliggör Internetfotos fortsatta arbete som opartisk media utan statliga medel, prenumenationskrav samt fortsätta hålla minimalt utrymme för extern annonsering.

Din gåva stöttar bland annat till:
Opartisk press och nyhetsbevakning.
Resor för fotorapportering runt om i Sverige
Utrustning och programvarulicenser.

Välkommet är också donationer från näringsliv, stiftelser och andra organisationer. Internetfoto behåller dock rätten till fortsatt opartiskt mediebevakning där budskap i publicerat material kan uppfattas vara främjande eller kritiserande.

Bild pressleg
Hoppas du vill vara med och donera frivilligt belopp och göra detta möjligt.
Stort tack på förhand hälsar Patric / Internetfoto

Bidra med Swish till 073-772 04 71
Mottagare: Patric Lindén, Märk ämnesraden med Donation.
Bankgiro: 5622-0262
Plusgiro: 408 65 06-5
Du kan även välja skänka dit stöd med kort via Paypal

Vad tycker du?

Skriv kommentar
Fyll i namn