Happy Dog
Happy Dog incheck Foto: Patric Lindén / Internetfoto

Nyårsafton brukar vara den magiska tidpunkten då många önskat skapa någon form av nystart i livet.

Gott nytt år önskar Internetfoto. Tack till dig som brukar besöka sajten och till dig som klickat in för första gången och kanske landat in på den här artikeln.

Nyårslöften och förväntningar sprakar som ett konfettifyrverkeri hos många just en afton som nyårsafton, så är det nog här också.

För att vänta lite med nyheterna tills saker och ting är helt säkert och klart kan jag i alla fall avslöja lite grann att det ligger tre projekt riktigt fint i startgroparna för 2020

Wilma on top
Wilma gammal men vill alltid ändå göra något kul.

Nu när det gått en tid sedan egna vovven blev gammal och avslutade sina dagar så finns en väldigt stark önskan att verklighet blir av speciellt i ett av projekten. Möten är gjorda, tanken presenterad och som nu i början av 2020 ska omsättas till handling.

Agilitybana Rålambshovsparken.
Förhoppningsvis en välbesökt plats 2020

När planen är igång och projektet blir som tänkt kommer det att hållas i koppel igen. Dessutom i kombination med foto/film och intressanta hundaktiviteter.

Med det ser jag därför fram till ett 2020 med många spännande hinder, intressanta platser och mycket tid med fantastiska hundar.

Översiktskarta hundrastgård Rålambshovsparken.
På gång 2020

Är du hundägare eller tänker bli det. Häng gärna på och kolla vad som händer på Internetfoto. Förhoppningsvis kommer du gilla inläggen och det som händer på sajten.

Gott slut på 2019 och ett gott nytt år 2020 till dig önskar Patric / Internetfoto

Dela gärna det här...