Elnät i vinterkyla
Elnät i vinterkyla

Appstyrda smarta hem eller boende med vedspis och huggkubbe.

Snickeboa eller Hightechvilla. SVT kör nu programserien Nedsläckt land där deltagare i två grupper ingår i ett experiment med att utsättas för ett längre strömavbrott. Ena gruppen bor i modernt och exklusivt ”Smart hem” med massa kul finesser medan den andra gruppen bor på en äldre gård.

Inledningsvis vet deltagarna inte vad som väntar. De vet heller inte om varandra och att de är grannar. De flesta av dem tror också att det kommer bli ett par veckors skön semester. Men redan första kvällen inträffar ett iscensatt strömavbrott som kommer sätta deltagarna på prov.

Elförsörjningen försvinner och grupperna är helt oförberedda. De har heller inte vetskap om hur länge strömavbrottet varar.

Hela serien med 6 avsnitt "Nedsläckt land" visas på SVT play till och med 17 augusti 2019

Mat, vatten och värme måste fortsätta fungera trots elkris. Under tolv dagar följer vi deltagarna i serien: Nedsläckt land

Tack för att du delar
Referenser med nöjda kunder är troligen det kraftfullaste verktyget i en marknadsföring för att få ännu fler kunder. Vilka nöjda kunder har du idag och hur många fler vill du ha i morgon? Anlita Internetfoto för artiklar med bildserier i annons eller PR-syfte.

Vad tycker du?

Skriv kommentar
Fyll i namn