Nytt höghus byggs mitt i Skärholmens Centrum
Nytt höghus byggs mitt i Skärholmens Centrum
Hundägare finns inom alla samhällsgrupper och branscher. Anonym snabbfråga

Är du hundägare?

Så här ser svaren ut just nu

Laddar ... Laddar ...

Många har börjat att cykelpendla från förorterna. Nya cykelbanor har byggts, fler planeras och befintliga rustas för att bli säkrare att cykla på.

Stockholm växer och stora byggprojekt är igång. Ett projekt som är riktigt omfattande för regionen är Förbifart Stockholm

Vid exempelvis Skärholmen/Kungens Kurva byggs tunnelmynningarna bakom stora avstängningar med byggstängsel, betongsuggor och hänvisningsskyltar om att ta andra vägar. Även på Södertäljevägen E4/E20 har det en längre tid kunna varit rätt stökigt att köra.

Till Internetfoto YoutubeInternetfoto YouTube
Förbifart Stockholm Skärholmens C
Förbifart Stockholm Skärholmens C

Senaste åren har det även byggts mycket bostäder i områdena i Skärholmen, och fler är på gång.

I och med omfattande vägarbeten och ökad inflyttning blir förstås påverkan väldigt stor för de som färdas och ska ta sig fram i området.

Gång, cykel och biltrafik belastas hårt när varierande trafikomläggningar görs och cykel och gångbanor tillfälligt stängs av eller får provisoriska lösningar.

Cykelväg avstängd

Avstängd cykel och gångväg.
Avstängd cykel och gångväg.

En cykelväg många cyklister pendlade på mellan Skärholmen och stan var den som gick mellan Skärholmen/Kungens Kurva och Sätra industriområde. Den är avstängd tills vidare.

Nu måste man därför ta omvägen på Skärholmsvägen eller smita över bron mellan Sätra och Smista Allé.

Internetfoto Youtubekanal

Kika in Internetfotos cykelvideo om hur det ser ut och vilken väg du som cyklar uppmanas ta då du tänkt trampa intill Södertäljevägen E4/E20 mellan Skärholmen / Sätra industriområde.

Meddela de i ditt nätverk som kan vara intresserad av det här inlägget.
Prenumerera påDet finns alltid något att fira eller uppmärksamma. Varje söndag skickas nyhetsbrev med efterkommande veckas temadagar, namnsdagar och nationaldagar.