Swish
Swish, little chief on the truck

Westievalpen Swish 15 veckor basade för dagen på en”Pop up truck” visning på Strandvägen i Stockholm

Swish är en West highland white terrier och passade jättebra att få basa på den stora vita Scanialastbilen som erbjuder ett riktigt coolt koncept som företag och och andra verksamheter kan hyra och skapa mobila konferenser på spännande platser för att bjuda sina kunder på unika konferensupplevelser, skapa häftiga street events eller använda som en del i större arrangemang som festivaler, utställningar och marknader.

Swich
Swish on Scania

”Little Chief” Swish hade för dagen hade en skön uppgift med att hålla koll så Summit,s personal gjorde sitt för att presentera Pop up truck konceptet till lunchlediga som var ute och njöt i solen på Strandvägen.

Anonym snabbfråga

Är du hundägare?

Visa resultat

Laddar ... Laddar ...
Swich
Swish har koll

Det var många som stannade till för hälsa på valpen och få sig en titt på det mobila konferensrummet som har plats för tio pers och som även har en lika stor takterrass att sitta och gotta i sig vårsolen och kika igenom broschyren ”En Annorlunda Värld” som Swish gärna delade med sig av.

Swish
Swish, En Annorlunda Värld

Vill du kika in mer om nyheten: Pop Up Truck

Har du någon i din närhet som skulle vara intresserad av det här inlägget. Meddela dem i ditt nätverk.


Prenumerera och bli uppdaterad på vilka intressanta temadagar som firas nästa vecka. Nyhetsbrevet kan även intressera och gynna dig med något från de fotouppdrag Internetfoto gör. Dessutom lär det säkert få hänga med lite vovverelaterat material också. Välkommen att hänga på och prenumerera.

Internetfoto Nyhetsrev

* Obligatoriskt fält

Jag samtycker till att mottaga "Nyhetsbrevet från Internetfoto " med Internetfotos integritetspolicy.

Du kan när som helst avbryta prenumerationen genom att klicka på länken i sidfoten i utskicket Internetfotos Nyhetsbrev. För information om sekretesspraxis, besök Internetfotos integritetspolicy på https://www.internetfoto.se/integritetspolicy/

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.

Vad tycker du?

Skriv kommentar
Fyll i namn