Terapihunden Eddie, dvärgpinscher
Terapihunden Eddie 5 år, dvärgpinscher.

Är du hundägare?

Visa resultat

Laddar ... Laddar ...

Hjälpande tassar på barn och ungdomspsykiatrin i Helsingborg

Dvärgpinschern Eddie är fem år och är vovven som barn med NPF (Neuropsykiatriska funktionsnedsättningar) gärna kramar och pratar med.

Barn och ungdomar med Autism, ADHD, Asperger och andra NPF diagnoser kan ha jobbigt att öppna sig för andra människor. Men många gånger är hundar som Eddie den nyckel som får en inåtvänd person att öppna sig.

Så får du tryggt och förmånligare hundägandeInternetfoto Hund-ID kort

Terapihunden Eddie
Jag ser och lyssnar på dig

Eddie är ett tydligt bevis att fler terapihundar och andra arbetande hundar inom vård och omsorg behövs av just den anledning att barn som är låsta inom sig och har det väldigt besvärligt kan öppna sig och börja prata, sjunga och kramas som de gör med Eddie.

Malmö Central

Eddie och matte Marie mötte jag på Malmö Central efter fotouppdrag på Malmömässan den tredje april. Eddies arbetsplats är främst på skolor, BUP och inte på tågstationer. För att visa hur Eddie ser ut då han är i tjänst fick han vid fototillfället på sig sin fina jobbväst.

Dvärgpinscher med väst Hund i arbete
Specialvästen på

Så tack Eddie och matte för ni ställde upp vid spontant fototillfälle med väst trots att klockan tickade på lite för fort på Malmö Central.

Dela till ditt nätverk
Du är Internetfotos uppdragsgivare

Var med och stötta Internetfotos fristående och oberoende mediearbete. Ditt finansiella bidrag möjliggör Internetfotos fortsatta arbete som opartisk media utan statliga medel, prenumenationskrav samt fortsätta hålla minimalt utrymme för extern annonsering.

Din gåva stöttar bland annat till:
Opartisk press och nyhetsbevakning.
Resor för fotorapportering runt om i Sverige
Utrustning och programvarulicenser.

Välkommet är också donationer från näringsliv, stiftelser och andra organisationer. Internetfoto behåller dock rätten till fortsatt opartiskt mediebevakning där budskap i publicerat material kan uppfattas vara främjande eller kritiserande.

Bild pressleg
Hoppas du vill vara med och donera frivilligt belopp och göra detta möjligt.
Stort tack på förhand hälsar Patric / Internetfoto

Bidra med Swish till 073-772 04 71
Mottagare: Patric Lindén, Märk ämnesraden med Donation.
Bankgiro: 5622-0262
Plusgiro: 408 65 06-5
Du kan även välja skänka dit stöd med kort via Paypal

Vad tycker du?

Skriv kommentar
Fyll i namn