Inez, tuff tös med napp
Kom igen då matte.
Hundägare finns inom alla samhällsgrupper och branscher. Anonym snabbfråga

Är du hundägare?

Så här ser svaren ut just nu

Laddar ... Laddar ...

Inez hänger alltid med matte, både på jobb och äventyr.

I dag var Inez matte och fått ordning på cykeln. Inez som är en blandis mellan Fransk bulldog och Chihuahua är alltid med, både på jobb och fritid.

Hon är tre år och tassar på framför cykeln medan matte promenerade bakom. Höger/vänster är kommandon Inez lyssnar bra till och hon stannar när matte gör det.
Så att promenera och cykla med Inez funkar säkert hur bra som helst.

Till Internetfoto YoutubeInternetfoto YouTube

Inez hade idag hittat en napp att bära på. Det såg så festligt ut när vi möttes på Gamla Essinge Broväg så det var läge att fånga ett par spontana bilder när de kom.

Ines Fransk bulldog / Chihuahua med napp.
Självsäker och roligt kaxig.

Matte berättade sen att Inez blir stolt när hon får bära. Att hon fick namnet Inez berodde på att hon redan som valp såg lite ”full i fan ut” med en lite stöddig touche.

På cykelstyret hänger en korg som Inez får plats i. Perfekt när turerna blir längre och sommardagarna kan bli för varma att springa i. Då är det bättre att få sitta i korgen och låta fartvinden svalka när det är dags för nya mål.

Meddela de i ditt nätverk som kan vara intresserad av det här inlägget.
Prenumerera påDet finns alltid något att fira eller uppmärksamma. Varje söndag skickas nyhetsbrev med efterkommande veckas temadagar, namnsdagar och nationaldagar.