Dela artikeln.

Det ramlar på friskt med uppdateringar för alla som sysslar med hemsidor och bloggar där WordPress, teman och olika plugin ska uppdateras just nu. Det är alltid lite extraspännande att se om bloggen/sidan funkar då nya filer tillförts. Det brukar också bli en hel del extra timmar för att få i ordning grejerna då sajten kan börja latja lite med dig där det som fungerade innan kanske inte alltid gör det efteråt. Om du själv driftar en webbplats är tipset i alla fall solklart att skapa en backup innan du trycker på knappen. Fast i övrigt när filerna väl kommer på plats och lirar med varandra så har det dykt upp lite nya sköna funktioner som gör att man kan skapa nytt på sajten.

Personligen fick jag en utmaning med att mitt tema inte riktigt accepterade ett plugin (program) som jag hade, men efter tidskrävande uteslutningsmetod snurrar det på rätt bra efter jag upptäckte och avaktiverade något som ställde till det och som ändå inte användes. Känner mig nöjd med arbetet hittills, även om fotande och skrivande fått stå tillbaka lite eftersom jag kikat lite på det här med ett auktionsprogram som liknar både Ebay och Traderas funktioner. Dessvärre är utmaningen lite för stor i skrivande stund, men det "må gå" inom rimlig tid tror jag. Om du gillar Vintage och Streetstyle/life så har jag några skojiga projekt på gång som jag återkommer med info om.

Dela artikeln.
Patric Lindén, fotoreporter som skapar bildreportage med fokus på det unika i budskapet. Presslegitimerad och ansvarig utgivare på Internetfoto med Myndigheten för press, radio och tv utgivningsbevis: 2018-084

Vad tycker du?

Skriv kommentar
Fyll i namn