AIK
AIK
Hundägare finns inom alla samhällsgrupper och branscher. Anonym snabbfråga

Är du hundägare?

Så här ser svaren ut just nu

Laddar ... Laddar ...

AIK tog emot Djurgården i den första derbymatchen i Friends Arena. Kvällens match fyllde nationalarenan med 35 311 åskådare som fick se en matchöppning där AIK:s Kennedy Igboananike nätade när matchuret stod på 4:02 och AIK höll i taktpinnen de första 20 minuterna och hade en riktigt fin målchans att ta ledningen med 2-0. Djurgården hämtade upp sig och klev av planen efter 45+1 minuter in i halvtidsvilan med stärkt självförtroende. Till andra halvlek klev lagen ut till bengaler som fyrades av från Norra Stå där en rökutveckling sköt upp andra halvleks startsignal med 5-10 minuter så röken hann skingras. När väl matchen började hade DIF trycket och lyckades kvittera till 1-1 genom Amadou Jawo i 54:e spelminuten.

Det blev en match där bollinnehavet fördelades med 54 % till hemmalaget men avslut på mål toppade AIK med 11-3

Till Internetfoto YoutubeInternetfoto YouTube

I pressroom efter matchen sa DIF tränaren Per-Mathias Högmo att han var riktigt nöjd med 1-1, dels för att Djurgården för närvarande har många unga oerfarna spelare och att möta AIK på hemmagräset är aldrig en lätt uppgift. AIK,s tränare Andreas Alm såg 1-1 matchen mer som en nederlag.

AIK
Djurgården

Meddela de i ditt nätverk som kan vara intresserad av det här inlägget.
Prenumerera påDet finns alltid något att fira eller uppmärksamma. Varje söndag skickas nyhetsbrev med efterkommande veckas temadagar, namnsdagar och nationaldagar.