Borges tillbaka
Borges tillbaka
Hundägare finns inom alla samhällsgrupper och branscher. Anonym snabbfråga

Är du hundägare?

Så här ser svaren ut just nu

Laddar ... Laddar ...

AIK - Kalmar 3 - 0

Med Celso Borges tillbaka i AIK efter sin insats för Costa Rica i VM i Brasilien välkomnades han tillbaka innan matchen med blommor från AIK och sång från supportrarna på Norra Stå.

I kvällens match var det tabelltvåan Kalmar som gästade Friendsgräset för att ge sig på tabelltrean AIK. Inför 13 470 åskådare fick vi se ett AIK och äga vedhögen ganska så omgående med att elda på bra i anfallet och hålla tätt försvarsspel då Kalmar lyckades komma så långt.

Till Internetfoto YoutubeInternetfoto YouTube

För muspekaren på bilden och använd pilarna om du vill bläddra manuellt för att se dem
[metaslider id=11511]

Ett hett AIK fick Kalmar att koka över i Friends Arena

Första halvleken i 24:e minuten bjöds på ett riktigt rykande skott på 30-35 meter som gav AIK 1-0 av Bahoui assisterat av Borges, men det kunde lika gärna varit ett par bollar till innanför virket då ett ribbskott och en annan glödhet målchans av Eero Markkanen som fick Kalmar att darra. Med ett Kalmar som tappade humöret kom både mål nummer två och tre i andra halvlek. Spelminut 51 kom tvåan av Milosevic och Moro nätade ett riktigt klassmål till 3-0 i övertidsminuterna som precis innan kantades av en utvisning då Kalmars Nouri drog på sig rött kort efter fult ha sparkat ned AIKs Bahoui.

Meddela de i ditt nätverk som kan vara intresserad av det här inlägget.
Prenumerera påDet finns alltid något att fira eller uppmärksamma. Varje söndag skickas nyhetsbrev med efterkommande veckas temadagar, namnsdagar och nationaldagar.