App med karaokelåtar för hundar
Sjung med hund Samsung QLED 8K

Stärk kontakten mellan dig och vovven genom att sjunga/yla tillsammans. Ett sätt som är den naturliga vägen för hundar och andra flockdjur att främja sammanhållningen.

App med tre karaokelåtar speciellt anpassade för hundar så de vill ta ton har tagits fram av Anders Bagge tillsammans med en hundexpert. Två av låtarna är i högre tempo och en ballad. This is we, Fetch och Bite. Nu finns de på en App som du kostnadsfritt kan ladda ned på Samsung QLED och smart Tv,s från 2017

Låtarna har man fått fram med att jobba med ljud som triggar hunden genetiska arv för att vilja interagera med sin flock genom att yla. Exempel på ljud som väcker hundars intresse att vilja låta tillsammans med sin flock kan vara ljud från saxofon, munspel sirener och andra hundar.

För att även stimulera hunden att hänga med i svängarna förutom ljuden. Så visar appen även visuellt material. Snabba rörelser och färger som blått och gult är något som fångar hundars intresse.

Appens karaokefilmer spelas därför upp med fler bilder per sekund och högre upplösning. Något som Samsung QLED och andra smart tv,s från och med 2017 klarar av.

Sharpei Samsung QLED
Undrar hur en Sharpei sjunger?

Elgiganten Kungsgatan

Tack Elgiganten Kungsgatan 12-14 i Stockholm för att Internetfoto fick spontanfota uppsatt Samsung QLED 75” i er butik. Hundarna på bilderna är i annat sammanhang än de vovvarna i karaokeappen. Men de illustrerade väldigt bra hur hög upplösning och färgåtergivningen är på Samsung QLED TV 8K

Dela gärna det här...

Vad tycker du?

Skriv kommentar
Fyll i namn