Pendeltågsinfo
Info

Efter pressinbjudan att närvara vid seminarium om att stoppa hundsmuggling blir det en resa med pendeltåg till Uppsala och en busstur till Sveriges Lantbruksuniversitet i Ultuna

I veckan blir det att för första gången testa pendeltåg till Uppsala. När man kikar på tid och kostnad ser pendeltåg ut att kunna vara ett suveränt resealternativ.

Stockholm City - Uppsala
Stockholms City - Uppsala

Bil är visserligen bekvämt men morgonrusning och bilköer genom Stockholm slukar tid. Seminariet i Uppsala startar 09:30 och är ett heldagsseminarium.

Anonym snabbfråga

Är du hundägare?

Visa resultat

Laddar ... Laddar ...

Sluttiden 15:30 är en tid som gör att man sen kommer tillbaka till Stockholms enorma eftermiddagsrusning som är full igång.

På pappret tar den här resan med pendeltåg och buss enkel väg mindre än två timmar. Så det blir intressant och se hur det här resealternativet står sig tidsmässigt.

Pendeltågsstationer STHLM - Uppsala
Stationer

Med pendeltåg till Uppsala krävs en tilläggsbiljett för resa i Uppsala Län. I kombination med SL-kort och köp av 24 timmars UL-biljett landar totala pengen för T/R på 175 SEK. Det tycker jag är helt okej.

Pendeltåg 40
Linje 40

Seminariet Köp inte hunden i säcken

Här möts företrädare och talare från Jordbruksverket, Statens veterinärmedicinska anstalt, Tullverket, Länsstyrelserna, Europeiska veterinärfederationen, Svenska Kennelklubben med flera.

Seminariet är anordnat av Svenska Djurskyddsföreningen, Djurens Vänner och Nationellt centrum för djurvälfärd. Så det här kommer bli väldigt intressant att fotofölja och skriva om.

Tid för seminariet är den 11 december vid Sveriges Lantbruks universitet (SLU) kl 9:30 -15:30

Läs artikel: Jordbruksverket på plats i seminarium om hundsmuggling

Dela till ditt nätverk

Var med och stötta Internetfotos fristående mediearbete. Ditt finansiella bidrag möjliggör Internetfotos fortsatta arbete med undersökande fotojournalistik till förmån för hundars välmående och samverkan med människor.

Din gåva stöttar bland annat till:
Resor för fotorapportering runt om i Sverige
Utrustning och programvarulicenser.

Bild pressleg
Hoppas du vill vara med och donera frivilligt belopp och göra detta möjligt.
Stort tack på förhand hälsar Patric / Internetfoto

Bidra med Swish till 073-772 04 71
Mottagare: Patric Lindén, Märk ämnesraden med Donation.
Bankgiro: 5622-0262
Plusgiro: 408 65 06-5
Du kan även välja skänka dit stöd med kort via Paypal

Vad tycker du?

Skriv kommentar
Fyll i namn