Bonnie 9 månader, Akita
Bonnie 9 mån, Akita

Tre månaders valp som fick nytt hem i Sverige genom Hundar utan hem

Bonnie är en Akita och hennes tre kullsyskon hittades i en låda dumpad någonstans i en Irländsk skog. Lyckligtvis hittades valparna av en slump och kunde snabbt placeras i ett jourhem.

Hundar utan hem gör regelbundna resor till Irland för att omplacera hundar till svenska hem. Bonnie och hennes syskon fick möjlighet att få komma till Sverige efter intresserade hussar och mattar sett dem och hade önskan om att ta hand om en Akita.

Annons
Annons

När veterinärbesiktningar och det administrativa var klart var det dags för Bonnie och hennes kullsyskon att komma med i Hundar utan hemtransporten till Sverige. Men det var också en valp som skulle vidare till Norge där ett nytt hem väntande.

Kan du tänka dig en omplaceringshund?

Visa resultat

Laddar ... Laddar ...

Idag är Bonnie 9 månader och är en vovve med integritet såsom Akitor brukar ha. Hon har koll och leker med de hon känner för att göra det med. Andra låter hon bara vara och låter sig inte övertalas eller mutas.

På Hundar utan hemdagen lördagen 25 augusti i Hagaparken gillade Bonnie skarpt en Jack Russel som var riktigt käck i hennes ögon.

Akita Jack Russel reda för hundlek
Redo för action

Leken var både glad och lite tuff.

Full action Akita och Jack Russel lek
Full action

Men båda respekterade varandra och växlade i rollerna.

Akita leker med Jack Russel
Jack Russel boss

Båda gillade verkligen varandra och kanske det blir en Bonnie och Clyde relation efter dagen.

Dela artikeln.
Annons

Vad tycker du?

Skriv kommentar
Fyll i namn