Fången Vicke var med på Halloweenpromenaden i fängslande dräkt som matchade med matte. Han är 12,5 år och omplacerades för 5 år sedan genom Hundstallet i Stockholm. På Hundstallet i Åkeshov hann Vicke även vara med i
Fången Vicke och vargen Pompe

Är du hundägare?

Visa resultat

Laddar ... Laddar ...

Pomeranian Vicke och Pompe utklädda för att tassa med i Petit Halloweenpromenad. Ett event som gjordes under söndagen 31/10 -21 med start klockan 14 på Greta Garbos Torg, Södermalm i Stockholm.

Fången Vicke var med på Halloweenpromenaden i fängslande dräkt som matchade med matte. Han är 12,5 år och omplacerades för 5 år sedan genom Hundstallet i Stockholm.

På Hundstallet i Åkeshov hann Vicke även vara med i första säsongens Bagges Hemlösa hundar.

Så får du tryggt och förmånligare hundägandeInternetfoto Hund-ID kort

Ulv i fårakläder

På dagarna hänger Vicke med matte på jobbet. På halloweenpromenaden träffade han sin kompis Pompe 4 år som också är av rasen Pomerania.

Halloweendagen till ära var Pompe i skepnad som vargen i sagan om Rödluvan. Sagan där vargen klädde ut sig till Rödluvans mormor för att kunna äta upp henne. Något som kännetecknar Pompe som kan vara lite av en ulv i fårakläder säger hans matte.

Fångtransport

Vicke i cykelkorg
Fängslande hundtransport.

En Ecoride elcykel med hundkorg stod vid ett träd på torget. På den fanns en hundkorg som Vicke fick prova. Vicke passade perfekt i den. Så en sådan korg är säkert ett alldeles utmärkt cykeltillbehör för alla som hojjar och vill ha med sig sin lilla hund på cykelturer.

Cykelns ägare berättar att korgen är stadig och fästs genom i ett smart och säkert klicksystem. Korgen är lätt att klicka i och ta bort. Hunden får en trygg åktur i korgen som  känns väldigt robust i konstruktionen. Låsanordning gör att gallret hålls säkert stängd.

Ett bra alternativ för Vicke som i sin dräkt skulle uppskatta en kul fångtransport på en smidig Ecoride elcykel med säker hundkorg med lastkapacitet upp till 9 kg.

Dela till ditt nätverk
Du är Internetfotos uppdragsgivare

Var med och stötta Internetfotos fristående och oberoende mediearbete. Ditt finansiella bidrag möjliggör Internetfotos fortsatta arbete som opartisk media utan statliga medel, prenumenationskrav samt fortsätta hålla minimalt utrymme för extern annonsering.

Din gåva stöttar bland annat till:
Opartisk press och nyhetsbevakning.
Resor för fotorapportering runt om i Sverige
Utrustning och programvarulicenser.

Välkommet är också donationer från näringsliv, stiftelser och andra organisationer. Internetfoto behåller dock rätten till fortsatt opartiskt mediebevakning där budskap i publicerat material kan uppfattas vara främjande eller kritiserande.

Bild pressleg
Hoppas du vill vara med och donera frivilligt belopp och göra detta möjligt.
Stort tack på förhand hälsar Patric / Internetfoto

Bidra med Swish till 073-772 04 71
Mottagare: Patric Lindén, Märk ämnesraden med Donation.
Bankgiro: 5622-0262
Plusgiro: 408 65 06-5
Du kan även välja skänka dit stöd med kort via Paypal

Vad tycker du?

Skriv kommentar
Fyll i namn