Kavaljer king charles
Freya 5 månader med familjen på semester. © Foto: Patric Lindén / Internetfoto

Ännu är det många som har semester, även om årets stora ledighet ser ut att närma sig slutet där fler återvänder till schemalagda dagar.

Freya med familj har kanske en del ledighet kvar. Hon är en Kavaljer King Charles och är 5 månader. Hon bor i Paris och har bilat upp med familjen de drygt 190 mil som det är till Stockholm. Husse tar sig tid att stanna upp och prata en stund och berätta om färden.

Han körde och Freya låg bekvämt på sin plats och hade det bra, medan matte och döttrarna kände efter en halv dag i bilen att ju fler mil som passerade ju längre blev de och att tiden gick långsammare.

Annons
Annons
valpar
Lili 5 månader på väg kanske till jobbet med matte. © foto: Patric Lindén / Internetfoto

Sen att semestertiderna snart är över märks genom att fler människor som är på gatorna stegar sin kliv lite hetsigare än de som tar det lugnt och stannat upp för att titta i turistkartor eller för att fotografera.

Längre ned i gränd kommer en tjej med sin yorkshireterrier. Hon ser ut att ha lite bråttom men jag chansar på att fråga om jag får ta en bild på hennes hund vilken hon tycker är helt okej. Jag frågar medan jag fotar vad valpen heter och hur gammal den är, hon svarar Lili och att hon är fem månader. Sedan behöver hon gå vidare och tassar iväg upp för Kåkbrinken till kanske en schemalagd sysselsättning.

Så det blev foto med två valpar i samma ålder på gatorna i Gamla Stan där Freya var med på semester medan Lili kanske följde med matte till jobbet.

Mediterar du regelbundet?

Visa resultat

Laddar ... Laddar ...
Dela artikeln.
Annons

Vad tycker du?

Skriv kommentar
Fyll i namn