Google workshops i popup-butik
Google workshops.

Till och med oktober 2018 kommer Google hålla workshops i tillfällig lokal på Jakobsbergsgatan i Stockholm

Popup-butik är en ökad trend som även kan innehålla workshops med intressanta kurser och utbildningar. Efter ha genomgått onlinekursen Digital marknadsföring och certifierats i den blev jag nyfiken på Google Digitalakademins övriga utbildningar och workshops.

Få Digitala kunskaper i Googles popup-butik

Nätjätten Google flaggar upp med att bjuda på många föreläsningar om digital närvaro. Utbildningstillfällena är skräddarsydda för dig som behöver komma igång med företagets webbplats.

Kurserna är även för dig som redan är igång bra på nätet, men som vill öka försäljningen eller nå andra digitala mål med fler besökare, annonsering, social media med mera.

Semestertider och extremhetta kanske folk gör andra saker än att springa på föreläsningar. Men vi var i alla fall flera stycken som deltog i ”Introduktionen till bra webbplats” och ”De första stegen online”

Väldigt bra att gå dessa workshops som idag hölls av Fredrika. Ämnena var intressanta och gav nya insikter i vad som går att göra för att lyckas med egna företagets digitala närvaro.

Dessutom var det riktigt svalt och skönt i lokalen. För egen del kommer jag gärna tillbaka till fler föreläsningar. Passade därför även på att boka en tid nästa vecka för 45 minuter personlig rådgivning om min egna digitala närvaro. Det blir spännande och lärorikt.

Kursutbud

Passa på att kika in och genomföra kursinnehållet du också. Oavsett om du ansvarar för ett större företags digitala marknadsföring eller driver en enskild mindre webbshop så finns det många fördelar att nyttja Google Digitalakademis utbud.

Kom ihåg, Googles Popup-butik håller bara på till och med oktober 2018

Klicka därför in på en gång: Google Digitalakademi

Redan 2012 tipsade Googles tidigare Sverige VD Stina Honkamaa om hur viktigt det skulle bli att mobilanpassa företagets webbplats. Läs Internetfotos tidigare inlägg:
Stina Honkamaa, VD Google Sverige

Dela gärna det här...

Vad tycker du?

Skriv kommentar
Fyll i namn