Stina Honkamaa
Hundägare finns inom alla samhällsgrupper och branscher. Anonym snabbfråga

Är du hundägare?

Så här ser svaren ut just nu

Laddar ... Laddar ...

Stina Honkamaa, VD Google Sverige var inbjuden till Stockholms Handelskammares lunchmöte i Spegelsalen på Grand Hotel i Stockholm. Där berättade Honkamaa om de digitala möjligheterna inom affärsvärlden och hon gav tips till hur företag kan ta tillvara på framtidens affärer på Internet.

Honkamaa berättade bland annat om att svenskarna ligger högt upp på topplistan när det gäller att handla över nätet, men att det fortfarande tyvärr är många svenska företag som saknar bra e-handelslösningar på sina webbplatser. Stina Honkamaa sa även att vi i Sverige är bland de flitigaste användare av "Smartphones" och att det därför är viktigt att mobilanpassa företagens webbplatserna så de kan besökas av dessa.

Till Internetfoto YoutubeInternetfoto YouTube

När lunchmötet närmade sitt slut så avsattes en stund till publikfrågor där Honkamaa gärna svarade på frågor från lunchpubliken som uppgick till närmare 250 st som kommit för att lyssna på Stina Honkamaa, VD för Google Sverige

 

Meddela de i ditt nätverk som kan vara intresserad av det här inlägget.
Prenumerera påDet finns alltid något att fira eller uppmärksamma. Varje söndag skickas nyhetsbrev med efterkommande veckas temadagar, namnsdagar och nationaldagar.