Berättar
Hundägare finns inom alla samhällsgrupper och branscher. Anonym snabbfråga

Är du hundägare?

Så här ser svaren ut just nu

Laddar ... Laddar ...

SEB bankens VD Annika Falkengren gästade idag Handelskammarlunchen där cirka 75-85st personer slagit sig ned vid lunchborden för att lyssna till SEB VD,n Annika Falkengren

 

Annika F berätta hur SEB banken ser på det rådande ekonomiska läget i världen, och hur SEB banken kan bli en mer personlig bank både till privatpersoner och till den stora delen av bankens kundgrupper som är små och medelstora företagare.

Till Internetfoto YoutubeInternetfoto YouTube

Falkengren sa också att på en femårsperiod har bankbesöken minskat med 25% och att SEB banken har för närvarande 160 st bankkontor i Sverige. För att få nya och behålla tidigare kunder har en satsning på bland annat en ny telefonbank gjorts med personal som svarar i luren på de flesta av dygnets alla timmar.

Dessutom satsas det på mångfald i personalen och därför kan den personliga kontakten i nuläget hantera upp till 23 språk. Även i utlandet har det satsats en del med exempelvis ett nytt SEB kontor i Hong Kong där 50 personer arbetar. Men även en annan stor marknad för SEB banken är de Baltiska länderna säger Annika.

 

Meddela de i ditt nätverk som kan vara intresserad av det här inlägget.
Prenumerera påDet finns alltid något att fira eller uppmärksamma. Varje söndag skickas nyhetsbrev med efterkommande veckas temadagar, namnsdagar och nationaldagar.