Summer och Ayla utanför ICA
Summer och Ayla

Strax utanför ICA inne i Västermalmsgallerian ger matbutiken dig möjlighet att lämna hunden vid ingången medan du är inne och handlar.

Bra väntplats för hundar utanför ICA
Bra väntplats för hundar.

Till Västermalmsgallerian är hundar extra välkomna. ICA toppar servicen inne i köpcentrumet med att strax innan ingången ha en väntplats för hundar.

Hundkojan har två krokar där du kan fästa hunden och låta den lägga sig ned på mattan så den sliper ligga direkt på stengolvet.

ICA bjuder även på fräscht vatten så vovven får dricka medan den väntar. Är skålen tom eller inte står där går det bra att fråga personal om det finns möjlighet att få låna hundskålen en stund.

Rottweiler Tyson väntar.
Tyson

Rottweilern Tyson är tre år och ställer upp för att hänga med på bild. Han är otroligt snäll och lyssnar direkt till sin förares kommandon. Hon berättar att Tyson är barnkär, klarar de flesta miljöer och andra möten med hundar.

Men som med allt hundägande medför ansvar och respekt. Andra kanske är hundrädda eller inte kan möta hundar. Därför gäller det att ha koll så andra människor känner trygghet att kunna gå förbi utan att känna oro.

Fast så är det alltid vart man än kommer. Hålla koll är viktigt oavsett ras och storlek på vovve.

Rottweiler Tyson sitter utanför ICA
Stor och snäll.

Här vid ICA i Västermalmsgallerian finns även ett par bord och stolar man kan sitta och vänta medan den andra är inne och handlar om man är två. Bra planering och vilken kanonservice av ICA

Tät biltrafik och mycket människor

Ayla, Border Collie och Summer, Husky
Ayla, Border Collie och Summer, Husky

Huvudentrén till Västermalmsgallerian finns precis vid korsningen St:Eriksgatan/Fleminggatan på Kungsholmen. Där är det ständigt mycket trafik och människor i rörelse.

Många som har hund med sig uppskattar säkert att de får ta med sig hunden in för att det är absolut direkt olämpligt att sätta hunden utan uppsikt här och på andra platser med för den delen. Då är det trevligt att mötas av trevliga skyltar.

Hundar är extra välkomna till Västermalmsgallerian
Hundvänliga Västermalmsgallerian

Västermalmsgallerian

Tidigare möte med Ayla och Summer

Summer catch
Summer catch or...

Skojigt också att möta Ayla och Summer igen. För två år sedan möttes vi på en annan plats och annan miljö.

Läs tidigare artikel: Border Collien Ayla och Husky Summer är bästa vänner

Dela gärna det här...