Öppet hus Hundstallet
Öppet hus

Stort intresse för att få att besöka hundarna som söker nytt hem.

Hundstallet har plats för cirka 50 hundar. Av många olika anledningar har de här hundarna inget hem och bara väntar på att någon som kan och vill öppna sin dörr till en ny familjemedlem med tassar.

Besökare i hundstallet
Stort hundintresse

Hundarna har gott om utrymme och kan gå in ifall de vill det. Men ett sjyst eget hem vill säkert de flesta ha, även hundar. För en hund vill vara med och stimuleras mentalt. En del hundar kan också känna att det blir för mycket att vara i hundstall.

Annons
Annons

Därför har Hundstallet något som heter helg och jourhem. Det är en möjlighet för en vovve för att få koppla av i annan miljö och få aktivitet som finns i ett riktigt hem.

Hundar i hundstallet
I väntan på nytt hem

Öppet hus

På scen öppet hus Hundstallet
Seminarier och intervjuer

Utanför hundstallet hölls seminarier och intervjuer bland annat med de som har hund från Hundstallet.

Intervjue öppet hus Hundstallet
Intervju

Hundar också välkomna

Till eventet fick givetvis hundar följa med och de behövde inte vara från Hundstallet. Utan det var många som kom med sina hundar som de haft sedan de var valp. Ett par bland många besökare var Sky, en 2-årig Husky som bor i Fagersta.

Lerig vit husky
He, jag hittade ett kul ställe

Han och matte är aktiva med drag, speciellt med kickbike och spark. För dem var det superkul dag med många intryck och möten. Sky hade dessutom hittat ett skön race offroad i något spännande och lerigt vattendrag någonstans på promenaden.

Boscoe

Boscoe engelsk staffordshire.
Boscoe 🙂

En annan besökare var även engelska staffen Boscoe, 6 år. En staffe som visar ren och skär 19 kg kärlek. Han gillar att bli klappad och charmar folk runt omkring honom.

Staffen Boscoe med blått öga
Blue love

Precis som Sky har han ett blått öga. Det är vanligt på Husky men ytterst ovanligt hos Engelsk Staffordshire. Men vad gör det! Boscoe är supersnäll, charmig som har ett g(bl)ått öga till alla 🙂

Hundstallet höll öppet hus lördag 11 maj 2019 mellan kl 11-13

Dela artikeln.
Annons

2 Kommentarer

Vad tycker du?

Skriv kommentar
Fyll i namn