Skatteverkets flagga
Skatteverkets flagga
Dela artikeln.

Deklarationstid närmar sig både för privatpersoner och företag. Skatteverket som har flyttat till Solna från södermalm i Stockholm har säkert hög belastning med alla de deklarationer som kommer in och de tidigare redovisningarna som ska granskas.

När andra brev än deklarationsblanketter från Skatteverket ramlar ned i en brevlåda kan de skrämma många människor till onödig oro, men vet du med dig att du gjort rätt hela vägen har du inget att frukta. Internetfoto fick just ett sådant brev där Skatteverkets brev landande i brevinkastet. Det handlade om en förfrågan från ett tidigare deklarationsår där de önskade en komplettering och förklaring till det årets uppgifter.

Med papper i ordning och en sann berättelse var det bara boka ett möte och åka dit och svara på deras frågor helt sanningsenligt och hålla sig till den. Beskedet kunde ta upp till ett par veckor innan tjänstemannen hade fått ihop en omfattande sammanställning för att kunna fatta ett beslut i ärendet.

Nu när nytt brev från Skatteverket seglade in så var det med det förväntade beskedet att de godkänt och avslutat ärendet. Ärlighet, öppenhet och papper i ordning är medicinen för fortsatt företagande 🙂 Dessutom var personalen vänligt bemötande och proffesionella.

Några bilder från den nya adressen och en vägbeskrivning (T-bana) till Skatteverket ifall just du behöver besöka dem.

Till T-centralen hittar de flesta, sedan går du längst ned till Blåa linjen och åker T-bana 10 mot Hjulsta. Kliv av vid station Vreten och när du kommer ut så är det lätt att tro att byggnaden rakt fram är dit du ska eftersom det är två flaggstänger med Skatteverkets flaggor utanför, det är också Skatteverket men en annan enhet som ligger på Korta Gatan nr 10 Passera istället den ingången tills du kommer till Solna Strandväg som du svänger till höger på, följ den en bit och du ser Skatteverkets entré på Solna Strandväg 22 lite längre ned på andra sidan gatan.

Skatteverket

Dela artikeln.

Vad tycker du?

Skriv kommentar
Fyll i namn