Bianchicykel och Ferrari på Kistamässan
Bianchi och Ferrari © Foto Patric Lindén / Internetfoto

Elcyklar trendar starkt och väckte stor uppmärksamhet på mässan. En utveckling som många verkade gilla är att det finns många modeller som är designade och andas skön känsla av ”Oldschool”

Elcyklar med attityd på cykelpendlingen

Elcyklar har kommit för att stanna märktes på mässan. Många ville prova cykla och känna på hur elen hjälpte till i uppförsbacken som den uppställda rampen bjöd på. Sen att det fanns superläckra designade elcyklar för att skapa en cool retrokänsla gjorde även att många stannade till och fick sig en extra funderare om vilken typ av elcykel som ska hamna på inköpslistan.

Hightech trampning

För traditionell cykling med hightechcyklar i krävande tempolopp och andra cykelrace har elektroniken tagits in där cyklistens växling sker elektroniskt. I övrigt är de här cyklarna fortfarande en cykel som drivs av att man måste trampa. Fast det är klart, även här har teknikutveckling gjorts med vevpartier som ger bättre effekt, hjul som rullar bättre och lättare ramar i kolfibermaterial med mera.

Monark sunny day

Teknikutveckling i all ära, men visst är det väl ändå något speciellt även med en gammal racklig cykel på en grusväg en skön ledig sommardag också. Kortbyxor, luftig skjorta, solbrillor, halmhatt och ett grässtrå i munnen rullandes lite sakta på en grusväg på väg till en strand för ett dopp i sjön. Det är livskvalité som är svårt att slå, eller vad tycker du?

Dela gärna det här...