Nationalsång
Tommy Körberg nationalsång
Hundägare finns inom alla samhällsgrupper och branscher. Anonym snabbfråga

Är du hundägare?

Så här ser svaren ut just nu

Laddar ... Laddar ...

Andra play off matchen och där Sverige var tvungen att slå från underläge 0-1 efter förlusten Portugal. Nu på hemmaplan kom 49 766 personer till Friends Arena för att se två lag där två superstjärnor representerar varsitt lag.

Zlatan och Ronaldo hade stort fokus på sig i kvällens match och där båda också fick näta bakom varandras målvakter.

0-1 kom efter Ronaldo i 50:e spelminuten och Sverige fick en kalldusch med att behöva göra tre mål för att ta VM platsen. Men det ljusnade riktigt ordentligt när Zlatan både i 68:e och 72:a spelminuten hade vänt ett underläge till att nu leda med 2-1

Till Internetfoto YoutubeInternetfoto YouTube

Det kändes som att det här skulle kunna gå vägen med att det fortfarande fanns 20 minuter på matchklockan och ett Portugal som var skakade över den snabba vändningen.

Men det är då som en stjärna visar varför en stjärna som Ronaldo lyser starkt. RC7 som dessutom är lagkapten lyfter laget ett snäpp till och får de bollar han behöver från sina lagspelare och lyckades med att göra ”Hat trick” i kvällens match efter att i 77:e minuten kvitterar till 2-2 för att sedan i 79:e helt sätta spiken i kistan med 2-3

Tre mål från Ronaldo så var Sveriges VM biljett till Brasilien över. Fem mål från två världsstjärnor, två från Zlatan och tre signerade från Ronaldo var kvällens facit i från Friends Arena som nu tyvärr har släckt Sveriges VM plats i Brasilien.

Bara till att lyfta på hatten till Portugal och gratta till de båda segrarna i de två Play Off mötena som totalt slutade med 4-2 till Portugal.

Meddela de i ditt nätverk som kan vara intresserad av det här inlägget.
Prenumerera påDet finns alltid något att fira eller uppmärksamma. Varje söndag skickas nyhetsbrev med efterkommande veckas temadagar, namnsdagar och nationaldagar.

Kommentarer är stängda