Tollarevalpen Leelo och tidigare Robinsonsvinnaren Mirre
Mirre och valpen Leelo

Matte är med valpen Leelo på promenad i citymiljö för att vänja henne vid cykeln så hon kan hänga med överallt, även på kommande cykelturer.

Vaöpen Leelo 4,5 månader
Leelo 4,5 månader

Leelo är 4,5 månader och är av rasen Tollare. En perfekt ras berättar Mirre och säger att hon är ofta vid vatten och åker vattenskidor, surfar och simmar mycket. På sommaren är bikinin alltid med i väskan och då är det bra med en vovve som gillar vatten.

Mirre och Leelo
Mirre och Leelo

Sen finns även drömmar och planer att Leelo landar in och förhoppningsvis får busa i reklamjobb eller medverka i film/Tv produktioner. Hon verkar i alla fall gilla att folk uppmärksammar henne, och visst dras blickarna till denna fina vovve.

Anonym snabbfråga

Är du hundägare?

Visa resultat

Laddar ... Laddar ...

Det blir säkert bra att hänga med matte som har egna erfarenheter från Robinsontävlingar både då SVT hade serien men också när TV 4 tog över programmet.

Leelo i centrum

Lyssnar och lär sig snabbt

Trots att Leelo är valp så är hon superduktig att lyssna på kommando och är nyfiken när kameran klickar på. Här behövdes ingen KONG-boll för att titta in i kameran. Att ställa upp på bild och stå fint på ett av Drottninggatans lejon gick hur fint som helst.

Leelo på Lejon
Med utsikt från Drottninggatans Lejon

Att hon fortfarande är väldigt ung valp märks. Fast hon lär sig nya kommandon blixtsnabbt berättar Mirre. Även om KONG-boll inte behövdes för ett par posebilder gillade hon bollen väldigt mycket och var jätteglad över den då hon fick den mer som en belöning. Självklart fick hon behålla bollen och ta med sig den hem.

Leelo med KONG-boll
Buskul boll 🙂

Mycket träning och nya intryck kan vara tröttande. Då det skönt att få komma upp i mattes famn en stund och få en kram och bara känna trygghet, stöd och få fina ord till sig.

Leelo kramas om av Mirre
Mys

För en valp är vila också superviktigt och att det blir lagom med träning och lek. Så efter ha stått under tak en stund för skydd från regnet var det dags att bege sig hemåt igen.

Vänja sig vid cykel

Att promenera med cykel på Drottninggatan verkade också gå fint. Att hon visste det fanns en andra boll i fotografens väska visste hon, därför hade hon lite bråttom vid fototillfället.

Leelo bredvid cykel
Cykelpromenad

När de passerade och vi sagt hejdå till varandra gick Leelo lugn bredvid och uppmärksammade omgivningen.

Ett dopp i Sergelfontänen i något reklamsammanhang vore något kanske både matte och valp tänkte då de närmade sig övergångsstället på Klarabergsgatan.

Mirre och Leelo med cykel.
Sakta vi går genom stan

I morgon måndag är det vardag igen och det är dags för Leelo hänga med matte till Fridhemsplan där hon har sin liggplats på Mirres Frisörer Laserklinik Fransstylist som matte driver. Här kan hon ligga och kika medan kunderna tas om hand.

Dela till ditt nätverk

Var med och stötta Internetfotos fristående mediearbete. Ditt finansiella bidrag möjliggör Internetfotos fortsatta arbete med undersökande fotojournalistik till förmån för hundars välmående och samverkan med människor.

Din gåva stöttar bland annat till:
Resor för fotorapportering runt om i Sverige
Utrustning och programvarulicenser.

Bild pressleg
Hoppas du vill vara med och donera frivilligt belopp och göra detta möjligt.
Stort tack på förhand hälsar Patric / Internetfoto

Bidra med Swish till 073-772 04 71
Mottagare: Patric Lindén, Märk ämnesraden med Donation.
Bankgiro: 5622-0262
Plusgiro: 408 65 06-5
Du kan även välja skänka dit stöd med kort via Paypal

Vad tycker du?

Skriv kommentar
Fyll i namn