Freja och Miso
Ny och glad vänskap :)

Är du hundägare?

Visa resultat

Laddar ... Laddar ...

En hundrastgård på en kulle med bra lutning som ger hundarna extra motstånd när de springer runt i bus och lek.

Vanadislundens hundrastgård är en kullig inhägnand med flera träd och lyktstolpar. Här får hundarna springa av sig på en stor yta med motlut ifall ni står i de nedre delarna. Ett perfekt träningspass då vovvarna sätter fart och får springa av sig och sträcka ut.

En lek med några kast med frisbee eller ett par vändor med boll i uppförsbacke får hunden att arbeta lite extra med musklerna.

Så får du tryggt och förmånligare hundägandeInternetfoto Hund-ID kort

KONG och Disc
KONG och Disc

Freja 1 år, Welsh corgi och Miso 11 månader, Engelsk Staffordshire fann varandra snabbt. Miso får prova på en del olika saker men gillar att använda nosen mycket, så spår eller nosework är något som kommer bli mer av för honom framöver berättar hans matte.

Miso 11 månader
Miso 11 månader

Corgin Frejas matte och husse säger att Frejas nosarbete är inte på topp men att hon är lättlärd och gillar att lära sig olika tricks. Sen var tanken att Freja skulle delta på utställningar.

Fast det blev så klart ändringar med anledning av världsläget med pandemin. Men det kommer nog möjligheter längre fram och drömmen om utställning lever vidare. För visst är hon fin.

Freja 1 år
Freja 1 år

Tips innan race på hundrastgårdar

Grop
Grop i hundrastgården.

En bra grej innan hundarna får sätta fart är att gör en snabb översyn av hundgården. Ta en sväng och kolla runt så allt är okej. På den här hundrastgården tycker jag att det var för många gropar som borde fyllas igen.

Sorry, det finns ingen omröstning för tillfä llet.

Kommer hunden med full fart och trampar ned i någon av de gropar som fanns vid fototillfället kan en skada lätt uppstå. Så ta en kik och låt hunden orientera sig innan den kommer med full fart där de jagar och busar med varandra.

Vanadislundens hundrastgård
Vanadislundens hundrastgård.

Ifall du upptäcker något som borde åtgärdas brukar telefonnummer finnas på grinden. Slå en signal och tipsa om att det behöver fixas.

Vanadislundens hundrastgård övre grind
Övre grind med kontaktuppgifter.

Kolla även om andra grindar finns och är stängda. Ibland finns det två ingångar som på den här rastgården i Vanadislunden.

Vanadislundens Hundrastgård nedre grind
Nedre grind.

Hitta till Hundrastgården

Dela till ditt nätverk
Du är Internetfotos uppdragsgivare

Var med och stötta Internetfotos fristående och oberoende mediearbete. Ditt finansiella bidrag möjliggör Internetfotos fortsatta arbete som opartisk media utan statliga medel, prenumenationskrav samt fortsätta hålla minimalt utrymme för extern annonsering.

Din gåva stöttar bland annat till:
Opartisk press och nyhetsbevakning.
Resor för fotorapportering runt om i Sverige
Utrustning och programvarulicenser.

Välkommet är också donationer från näringsliv, stiftelser och andra organisationer. Internetfoto behåller dock rätten till fortsatt opartiskt mediebevakning där budskap i publicerat material kan uppfattas vara främjande eller kritiserande.

Bild pressleg
Hoppas du vill vara med och donera frivilligt belopp och göra detta möjligt.
Stort tack på förhand hälsar Patric / Internetfoto

Bidra med Swish till 073-772 04 71
Mottagare: Patric Lindén, Märk ämnesraden med Donation.
Bankgiro: 5622-0262
Plusgiro: 408 65 06-5
Du kan även välja skänka dit stöd med kort via Paypal

Vad tycker du?

Skriv kommentar
Fyll i namn