Key Account Manager Patric Lindén
Key Account Manager Patric Lindén


Digital marknadsföring – effektiva presentationer med digitala budskap i exklusiva hotellmiljöer

Internetfoto erbjuder digital marknadsföring i samarbete med Idisplaya och deras unika exponeringsplatser i exklusiva miljöer. Besöksfrekvensen är hög där besökarna också är väldigt investeringsbenägna med välbärgad köpkraft. Som Key Account Manager hos Idisplaya har Internetfoto till uppgift att erbjuda möjligheter till företag och organisationer att presentera displaybudskap på skärmsystem som är strategiskt placerade i eleganta atmosfärer.

Det första hotell vi erbjuder digital marknadsföring på är hos Clarion Hotell Stockholm vid Skanstull. Där finns 12 stycken displayskärmar som är  indelade i två grupper med fem skärmar i grupp 1 och sju skärmar i grupp 2 och som är redo för att fyllas med digitala budskap. Displayskärmarna är placerade i stora hallen, lobbyn, restaurangerna, baren, i hissar och vid spaanläggningen.

Exklusiva miljöer

Clarion Hotell Stockholm har 532 rum och 17 konferenslokaler med kapacitet för över 1000 personer. Besökssnittet är 35 000 unika besökare per månad där företagskonferenser, turister och nöjesgäster rör sig i de exklusiva miljöerna på dygnets alla timmar med stark köpkraft av upplevelser, tjänster och produkter speciellt från välkända och starka varumärken.

Internetfotos främsta affärsområden inom displayannonsering är eventarrangemang med sport, film, teater och andra upplevelser och den transportservice som hotellgäster behöver, samt produkter och tjänster med starka varumärken som attraherar aktiva och kapitalfyllda människor från den lokala marknaden och personer tillresta från världens alla hörn som checkar in på Clarion Hotell Stockholm i både privata och företagsmässiga syften.

Din verksamhet

Företräder du någon verksamhet är du kanske intresserad att kunna synas med digitala budskap i exklusiva miljöer, så nu har du möjligheter att visa din verksamhets budskap i unik atmosfär var tredje minut hela dygnet i en månad (30 dagar) upp till det 1-års avtal som finns att välja där du även har möjlighet att ändra innehållet i din presentation. För att ditt budskap ska kunna visas var tredje minut så är maxantalet satt till 18 st annonsörer per grupp som presenterar sina budskap i 10 sekunderspresentationer. Vid val av displaybudskap i 20, 30 sekunder eller längre sekvenser får färre annonsörer plats.

Så när du vill synas i de exklusiva miljöerna över en längre tid än en månad är rådet att direkt teckna 3, 6, eller 12 månadersavtal i någon av grupperna eller i båda om du vill maximera din exponering. För mer information, klicka in på Kontakt och meddela ditt intresse att vilja bli kontaktad. Du är givetvis också välkommen med ditt telefonsamtal.

 

Key Account Manager Patric Lindén för annonsering i exklusiva hotellmiljöer
Idisplaya Key Account Manager Patric Lindén / Internetfoto

 

Idisplaya 2014-06-13
Idisplaya 2014-06-13

Klicka in på:
Clarion Hotell Stockholm
Idisplaya

 

Dela gärna det här...

Vad tycker du?

Skriv kommentar
Fyll i namn