Budskap som når alla höjder
Budskap som når alla höjder

Digital marknadsföring i Clarion hotell Stockholm

Idag startades större delen av företaget Idisplayas Digital Signage System upp i Clarion Hotell Stockholms exklusiva atmosfär. Det står nu öppet för dig att kontakta Internetfoto som har uppdragsavtal med rollen som Key Account Manager hos Idisplaya som ansvarar för driften av Clarions Digital Signage System. Uppgifterna jag Patric Lindén har som KAM är att erbjuda starka varumärken främst inom event, upplevelseaktiviteter och persontransporter att displayannonsera budskap i Clarion Hotell Stockholms unika miljö.

Arbetar du som marknadsansvarig för ett företag eller ansvarar för bolagspresentationer genom någon mediebyrå är det bara slå en signal eller skicka iväg ett @-brev. Ett tips är i alla fall att tidigt boka upp exponeringsplats, för här lär många företag vilja synas.

Ditt budskap kommer visas dygnet runt var tredje minut i en miljö som är vaken dygnets flesta timmar där det är över hela året mycket konferenser och luncher på dagarna och kvällstid fylls hotellet med barmingel, middagar, konstutställningar vernissager, livespelningar med mera. Så här i sommartid är det också ordentligt tursittryck med extremt stark köpkraft av nöjestillställningar.

Vi erbjuder 1, 3, 12 månadersexponeringar i sekvenser med 10, 20  eller 30 sekunders intervaller. Skärmsystemet är på 12 olika skärmdisplayer och är indelade i två grupper. Du syns alltså samtidigt på olika platser i hotellet med ditt budskap beroende på vilken grupp du har bokat in dig på. Grupp 1 har sju skärmar och grupp 2 har fem skärmar eller så kan du boka upp dig i båda grupperna och maximera ditt budskap till alla 12 skärmdisplayer. Detta kommer ge dig minst 72 000 visningar om du väljer den ena gruppen, väljer du båda grupperna plussas exponeringarna till ännu fler och din verksamhets igenkänningsfaktor blir total i hotellet.

Kika in bildspelet med dagens nytagna bilder från några av de platser i hotellet där skärmar och displayer nu är konfigurerade att fyllas med budskap.

[metaslider id=11269]

När vill du synas och hur länge? Boka eller veta mera, bara höra av dig. Klicka in på: Kontakt

Välkommen hälsar Patric L / Internetfoto i samarbete med Idisplaya

 

 

 

 

Dela gärna det här...

Vad tycker du?

Skriv kommentar
Fyll i namn