Professionell ångtvätt
Professionell ångtvätt
Hundägare finns inom alla samhällsgrupper och branscher. Anonym snabbfråga

Är du hundägare?

Så här ser svaren ut just nu

Laddar ... Laddar ...

Ångrengöring av golv, mattor, stolar, sängar, bilinteriör etc... Materialgruppen AB visade de senaste ångtvättarna från Italienska Polti på Clean & Facilitymässan 2019 i Malmö

Polti ångmopp
Polti ångmopp

Sladdlös ångmopp och microfiberduk ger dig rena golv med minimalt med vatten och utan kemikalier. Därför är ångmopp ett bättre alternativ än att du håller på med skurhink och rengöringsmedel.

Ångrengöring microduk
Ångrengöring microduk

Stationen har en 0,7 liters vattenbehållare som ångar och värmer microduken på 10 sekunder. Behöver du bara dammtorka använder du istället en elektrostatisk duk. Är dina dukar väldigt smutsiga tvättar du dem i tvättmaskinen.

Till Internetfoto YoutubeInternetfoto YouTube

Professionell och konsumentprodukter

Materialgruppen visade både konsument och professionella ångtvättar för rengöring av interiörer och större golvytor med eller utan matta.

Professionell ångtvätt
Professionell ångtvätt

Maskinen Polti FAV 80 är en smidig ångtvätt som passar bra i hemmiljö. Med den ångtvättar du förutom golv även med lätthet tyginteriörer som stolar, soffor både i hem och bil.

Polti FAV 80
Polti FAV 80
Ångtvättar stol på Malmömässan
Stolrengöring
Munstycke ångtvätt Polti FAV 80
Munstycke FAV 80

Kvalster i säng elimineras med ångdesinficering

För att komma åt och eliminera kvalster finns Polti Cimex Eradicator med desinficering. Det är en ångtvätt med torrare ånga och högre gradantal som med upp till 180C dödar sådan ohyra.

Polti Cimex Eradicator MED
Polti Cimex Eradicator MED

Hotellsäng

Hotellkedjan som börjar marknadsföra att de brukar kvalstersanera madrass och kuddar lär plocka marknadsandelar. Som gäst lär det bli en behagligare nattsömn att somna med vetskapen om att det är riktigt rent även under örngotten och de rena lakanen.

Clean & Facility hölls i Malmömässan den 3-4 april 2019

Clean & Facility på Malmömässan
Malmömässan
Meddela de i ditt nätverk som kan vara intresserad av det här inlägget.
Prenumerera påDet finns alltid något att fira eller uppmärksamma. Varje söndag skickas nyhetsbrev med efterkommande veckas temadagar, namnsdagar och nationaldagar.