Elefanter och sumobrottare på sedlar MAC Book Pro
Tunga förmåner
Hundägare finns inom alla samhällsgrupper och branscher. Anonym snabbfråga

Är du hundägare?

Så här ser svaren ut just nu

Laddar ... Laddar ...

Efter varje avklarad affär med minst fem bilder får du som nyttjat Internetfotos tjänster:

  • En redaktionell artikel.
  • Länk i artikel och på lista.
  • Ett utskick i nyhetsbrevet.

Kanske du ser bilder här på Internetfoto och vill beställa arkivbild som har anknytning eller passar till er verksamhet. Du kan även anlita Internetfoto för fotouppdrag för att fota på plats hos dig/er. Då blir det ännu starkare och specialanpassade storytell-bilder.

Fotograf på SD-minneskort.
Bilder som bryter mediebrus.

Ett tips är också att kika på det här med varumärkesanpassade miniworld-bilder. En genrer som bryter genom mediebrus både digitalt och i tryck. Scenerna brukar bli riktigt coola och väcker uppmärksamhet.

Till Internetfoto YoutubeInternetfoto YouTube

Oavsett storytell, arkiv eller miniworldbilder så passar bilderna vid många sammanhang som exempelvis headerbilder på verksamhetens webbplats, e-postkampanjer, nyhetsbrev etc...

SAS kommunikation
SAS kommunikation

Tunga förmåner ingår - Artikel, länk och utskick i Nyhetsbrev

Er verksamhets artikel skrivs och publiceras på Internetfoto efter att text granskats och godkänts av dig/er. Artikelformatet är med redaktionellt touch.

Efter publicering delas även artikeln på internetfotos LinkedIn-konto. Häng gärna på och följ sidan ifall du också finns på LinkedIN

Länken till er verksamhet publiceras både i artikeln och läggs på en länklista där den översta är den senaste verksamhet som nyttjat Internetfotos tjänster.

Även ett utskick i Nyhetsbrevet ingår. Passa därför på att direkt nu prenumerera på Nyhetsbrevet du också. Andra bildbeställare har kanske något som passar och gynnar dig också.

För igenkänningsfaktorn skull används en bild till artikel och Nyhetsbrev av någon av de bilder du/ni beställt. Prislista mejlas på begäran via Kontakt

Kontakt vid mer Om Miniworld
Kontaktuppgift för frågor om ex) Varumärkesanpassade Miniworld, storytell och pressbilder.

Du kan också läsa mer om bildgenrerna genom att klicka in och kolla mer på: Fotouppdrag

Det går även bra att slå en signal på 08-646 97 70 ifall du undrar över något.

Meddela de i ditt nätverk som kan vara intresserad av det här inlägget.
Prenumerera påDet finns alltid något att fira eller uppmärksamma. Varje söndag skickas nyhetsbrev med efterkommande veckas temadagar, namnsdagar och nationaldagar.