Lily´s hundrestaurang
Diner for dog
Dela artikeln.

Lily´s hundrestaurang serverade hälsosam och nyttig hundmat vid matfestivalen Smaka på Stockholm som pågår till och med den 6 juni i Kungsträdgården.

Lily´s kitchen kommer från England och är ett nytt varumärke på den svenska hundfodermarknaden.

 

Wellington
Charmiga Wellington 3 år, golden retriever charmade alla.

Wellingtons två systrar har varit med i reklamsammanhang tidigare. Men han har tagit det lite lugn som sällskapsvovve istället, även fast han gärna ställer upp på bild och charmar alla runt omkring sig vid sitt besök.

 

konserver
Lily´s kitchen,

Enligt företaget satsar de på att erbjuda marknaden med hund och kattfoder som är naturligt och näringsrikt gjord med nyttiga råvaror och hälsosamma ingredienser.

 

hundlunch i Kungsträdgården
Hundlunch i Kungsträdgården

Diner for dogs är ett riktigt uppskattad event där speciellt alla hundar gärna vill stanna till när de hänger med husse och matte på Smaka på Stockholm som är en av världens största matmässor. Flatcoated retriever Pelle 10 år och hans kompis Akke, golden retriever 9 år gillade det här käket väldigt mycket.

 

Portinering hundmat
Portion vovvemat

Mängden mat anpassades efter matte/husses önskemål eller efter hundens storlek.

 

Snabblunch
Ivo, en blandis med greyhound i sig.

Har man greyhound i sig är det lätt att måltiderna liknar en snabblunch. Ivo är ändå en trygg och lugn kille trots att han bara varit hos sin nya matte i en månad. Han är 1 år och fyra månader och kom till Sverige genom organisationen "Friends for ever"

Vänner för evigt visar sig stämma riktigt bra på honom, för han gillar att hänga med sin matte på cykel och joggingturer och mycket annat. Han chillar även med henne då hon pluggar på KTH, då ligger ha coollugn under bänken och sover tills lektionen är över.

 

Blyg hund
Ville smaka lite på sidan om.

Även  lite blyga hundar kom in för att smaka, och det gick alldeles utmärkt att få sig en smakbit vid sidan om ifall det var lite läskigt med för många hundar vid bordet.

 

Servering
Lite till tack

Tess 3 år är av rasen Shar pei, Hon är väldigt försiktig, lite reserverad men väldigt nyfiken lyhörd och mjuk i sitt sätt. Trots rasbeskrivning så kom den här tjejen och hälsade och ville kolla in kameran lite närmre. Riktigt fin och intressant vovve.

 

nöjd Shar pei
Nöjd 🙂

En lite extra sked var hon absolut värd.

 

Lumi och Zoey
Lumi och Zoey

Det här är imponerande, Zoey är 19 år och är med matte och Lumi på lite äventyr. Aptiten är fortfarande bra, även fast åldern är imponerande hög.

 

Köket rekommenderar
Köket rekommenderar

Nyfikenheten hänger med även den.

 

Hälsosamma råvaror
Hälsosamma råvaror

Lily´s kitchen marknadsför sig med att innehållet i de olika fodren är naturligt och näringsrikt med växter, örter och riktigt kött där det aldrig förekommer något köttmjöl.

 

Nyttigt och hälsosamt
Nyttigt och hälsosamt

Det här känns spännande att följa upp vidare och se hur den svenska marknaden tar emot. Botanicals och Herbs samt ingredienser som är "Organic"

 

Kodi, svensk lapphund
Kodi 5 år, svensk lapphundstik

Hon av rasen svensk lapphund och verkar väldigt nöjd med maten hon också.

 

Doggybag
Doggybag

En måltid kostar 20 kronor och då fick man även med sig doggybag med lite varuprover att ta med sig hem och testa.

 

Goodwill
Goodwill

Det är många hundar och andra djur som kanske inte får så bra mat och omvårdnad så det blir sjuka. Därför går alla intäkterna för de här fina och nyttiga måltiderna oavkortat till organisationen Djurambulansen Stockholm.

Ta med vovven och besök Smaka på Stockholm och tassa in till Lily´s kitchen och låt vovven få testa på något gott på ett kul sätt. Tältet ligger i Kungsträdgårdens södra del inte så långt från Café Opera
Länk: Smaka på Stockholm

Dela artikeln.

Vad tycker du?

Skriv kommentar
Fyll i namn