Kassakon Black Friday skapar kosing.
Kassakon Black Friday skapar kosing.
Hundägare finns inom alla samhällsgrupper och branscher. Anonym snabbfråga

Är du hundägare?

Så här ser svaren ut just nu

Laddar ... Laddar ...

Startskottet för julhandeln är en av anledningarna till att Black Friday fått fäste i Sverige och andra länder utanför USA där konsumtionsdagen kom till någon gång före år 1961

Black Friday är en riktigt kassako för butiks och webbhandeln. Svarta fredagen har sedan 2013 rotat sig i Sverige. Dagen har dessutom utvecklats med Black Week som driver på handeln under hela veckan innan fredagen.

Då Black Friday uppmärksammades 2013 dubblades näthandeln mot en vanlig fredag. Det som handlades mest var böcker, datorspel och filmer.

Till Internetfoto YoutubeInternetfoto YouTube

I nutid är det allt fler verksamheter inom de flesta branscherna som erbjuder Blackfriday-rabatter. Fast man får se upp. Många företag ser chansen att mjölka så mycket kosing ur kunderna som möjligt.

Skjuter du upp tänkta inköp och inväntar Black Friday ifall du skall handla något speciellt under november?

Så här ser svaren ut just nu

Laddar ... Laddar ...

Syna korta snabba kassako-erbjudanen.

Genom att höja priser strax innan hela Black Weekend ser rabatterna bättre ut än vad de faktiskt är. Ett bra sätt att undvika risker med att vara kassakon är att hålla koll på vad företagets priser var minst en månad innan Black Friday/week startade.

Meddela de i ditt nätverk som kan vara intresserad av det här inlägget.
Prenumerera påDet finns alltid något att fira eller uppmärksamma. Varje söndag skickas nyhetsbrev med efterkommande veckas temadagar, namnsdagar och nationaldagar.