Kungspudlarna Charlie och Winston med på möte
Ursäkta, kan vi få se Hundmenyn

Valet blev självklart en hundvänlig restaurang då dagens möte med en person som tillsammans med tre kollegor är i gång med en spännande Dog community för alla med hund.

Mötet handlade om att lyssna med grundaren vad deras spännande tjänster går ut på. Det hela började då grundaren själv ville hitta lämplig tik för att para sin kungspudel Charlie

Fast det visade sig inte vara så lätt att finna den rätta tiken. Därför började hennes tankar rulla upp på att starta en digital mötesplats, En Dog-Community för att enklare komma i kontakt med andra hundintresserade människor.

Anonym snabbfråga

Är du hundägare?

Så här ser svaren ut just nu

Laddar ... Laddar ...

Det har lett till att det nu i dagsläget finnas en kostnadsfri App att ladda ned både för både Android och Iphone.

Kungspudlarna Winston och Charlie
Winston och pappa Charlie

Appen har också sedan 2021 utvecklas för att bli den riktigt coola mötesplatsen med flera intressanta tjänster med exempelvis hitta hundvänliga platser, reseguider etc...
Tjänsterna utökas också allt eftersom då fler projekt når fram över mållinjen.

Winston och matgäst
Hundvänlig restaurang med lunch, middag, fullständiga rättigheter och förstås hundmeny.

Grundarens idé med mötesplatsen ser ut att fungerat alldeles utmärkt. Målet som en gång sattes för att finna en tik till Charlie nåddes.

Winston, matte och Charlie
Winston, matte och Charlie

I dag hänger Winston 2,5 år med både pappa Charlie och deras matte på alla äventyr. Saker som Appen bland annat tipsar om. Som exempelvis nu på söndag då ett kul hundevent är på gång i en av Stockholms parker.

Återkommer om det, så håll ut utkik.

Winston tittar ut genom restaurangfönster.
Håll utkik 🙂
Meddela de i ditt nätverk som kan vara intresserad av det här inlägget.

Anlita Internetfoto för storytell-bilder som bryter mediebrus


Visste du att det tar endast 13 millisekunder för en människa att kunna identifiera en bild. Därför är bilder ett av det kraftfullaste verktygen för att bryta igenom mediebrus och uppmärksamma en verksamhets budskap. Efter bokfört fotouppdrag ingår även en exklusiv länkning till verksamhetens webbplats.
Läs mer om Fotouppdrag

Vad tycker du?

Skriv kommentar

Fyll i namn