Bill Petit Halloween Hundpromenad Vasaparken
VD Petit Banana PR

Till förmån för organisationen Hundar utan hem var det premiär för Petit Halloween Hundpromenad som är skapat och arrangerades av Petit Banana PR

Premiären för Petit Halloween hundpromenad 2019 lockade en hel del vovvar i till Vasaparken.

Det blev en massa nya hundmöten där hundarna först kanske blev lite extra nyfikna och undrade vad de egentligen möte för kul typer i draksvansar, änglavingar, pumpakostymer och annan utstyrsel som hussar och mattar lämpligt spökat ut sin vovve med nu när temat var Halloween.

Bonnie Engelsk bulldog
Bonnie 9 månader

Träffen var satt till klockan 11 och skulle hålla på till 13. Först på plats var Affi 3 år. Hon är en mix mellan Lhasa Apso/Shih Tzu.

När hon inte flyger runt i Vasaparken men humledräkt hänger hon med husse som arbetar på säljkontor med elektronikkomponenter.

Affi 3 år
Affi 3 år

Pompe Pomeranian är en kille på 2 år. Trots vingar och propeller blev det artistnamnet ”Fallen Angel” den här dagen.

Pompe är annars en vovve med hög integritet. Han hänger alltid med på restaurang och resor när det är dags för sådana. Snö är något Pompe gillar berättar matte.

Pompe Fallen Angel
Fallen Angel

Ursnälla Flatcoated Retrievern Lizzi 4 år hade fått på sig Red Devil för en stund. Fast hon trivs bättre med nosework och apportuppgifter. Men för foto var det helt okej att få på sig de röda hornen för en liten stund.

Lizzi Red Devil
Red Devil

Extra färgglatt i Vasaparken blev det när de båda Italienska Vinthundarna Trude och Lars gjorde entré.

Trude och Lars
Färgglatt

Det här var några av alla hundarna som var med. Syftet med eventet var att hjälpa Hundar utan hem att hjälpa. Att hänga med den här sköna skara av dogs var självklart kostnadsfritt.

Petit Halloween hundpromenad Vasaparken
Runt Vasaparken

Men det fanns även även möjlighet att skänka hundsaker och frivillig ekonomiska swischbidrag på plats. Representanter från Hundar utan hem var med och såg till att besökarna kunde lämna gåvor.

Det blev en bra insamling på bara några timmar. Speciellt välbehövliga hundtecken var det många som kom med.

Hundar utan hem gåvor.
Bra insamling 🙂

Länk: Hundar utan hem

Dela gärna det här...