Superpower Dogs visas på Cosmonova
Moviestar

Cosmonova i Naturhistoriska riksmuseet börja visa den unika hundfilmen Superpower Dogs.

Superpower Dogs är en film där du får följa 6 stycken fantastiska hundar med uppdrag att hjälpa människor. Inför biopremiären i kväll den 25 oktober 2019 var det galapremiär och pressvisning kvällen innan.

Jag vill verkligen rekommendera dig att se den här hundfilmen. Efter ha varit på en hel del pressvisningar och galapremiärer tidigare toppar nog gårdagens pressvisning med Superpower Dogs.

Filmbild ur Superpower Dogs.
Filmbild ur filmen Superpower Dogs

Under galakväll och pressvisning deltog även filmens regissör Daniel Ferguson, hundförare Ian Bunbury, Anders Bagge och givetvis filmens stjärna Border collien Henry.

Regissör Daniel Ferguson har fått till en riktigt bra mix med berättelser som går djupt in i en hundälskares hjärta.

Regissör Daniel Ferguson
Regissör Daniel Ferguson

Filmens berättare är lavinhunden Henry som med hjälp av Anders Bagge sätter ord på berättelserna.

Ian, Henry och Anders
Ian Bunbury, Henry Border collie och Anders Bagge.

Inbjudna till kvällen var även fyra svenska Superpower Dogs. Efter filmen var det mingel med möjlighet att diskutera filmen men också att prata med hundförare som arbetar med tjänstehundar.

Svenska Superpower Dogs
Hyss, Keegan, Loppan och Bailey

Här fanns polishundarna Hyss och Keegan som är patrullhundar inom den Svenska polisen.

Polishundarna Hyss och Keegan
Polishundarna Hyss och Keegan

Vi fick även möjlighet att få en pratstund med vårdhundarna Loppan och Bailey. Båda är mixrasen Labradoodle som arbetar främst med barn som har det besvärligt i skolan och barn som kan ha andra jobbiga livssituationer som exempelvis ätstörningar.

Vårdhundarna Loppan och Bailey
Vårdhundarna Loppan och Bailey

Så vill du se en riktigt magisk hundfilm ska du se Superpower Dogs. Du kommer verkligen in i filmen rent bokstavligt. Cosmonova ger dig en filmupplevelse som är svår att slå.

Filmupplevelse

Ultimata biokänslan.
Ultimata biokänslan.

Filmen visas i Cosmonovas unika salong som får dig att färdas in i storyn. Filmen visas i världens största filmformat i salongens kupol på 760 kvm med 23 meter i diameter. Fåtöljerna lutar lite och det är nog de mest bekväma filmstolarna man kan sitta i.

Cosmonova projektor för 70 mm
Cosmonova Omnimax filmprojektor för 70 mm film.

Utöver filmupplevelsen var det även för mig första gången jag har en av filmens medverkande som i det här fallet var berättare Anders Bagge sittandes bakom mig med en tår i ögat. Sen bredvid mig Keegan, en riktigt stor polishund som också visade intresse för filmen. Vilken magisk filmkväll 🙂

Polishunden Keegan gillar bio
Polishunden Keegan mellan sätena gillade också filmen 🙂

Till kvällens biopremiär den 25 oktober 2019 är det utsålt. Men klicka in och beställ till en annan föreställning. Biljetter: Superpower Dogs

Trailer på Youtube

Dela gärna det här...
Nyhetsbrev

annons

2 Kommentarer

  1. Har nu hållit på att söka sida hos er där jag kan köpa BILJETTER!
    Har hållit på snart en timme men det kommer bara upp hotell.
    Har aldrig varit med om att biljettköp skall vara så OMÖJLIGT!
    v.g. svara snart för jag har lovat barnbarnen att se hundarna i morgon!

    • Hej Barbro, Internetfoto säljer inga biljetter. Men om du klickar på länken som finns i inlägget precis ovanför Youtubeklippet kommer du till Naturhistoriska riksmuseet där du bokar dina biljetter. Hoppas ni får en kul filmupplevelse. Det är en riktigt bra film. Vänligen Patric / Internetfoto