Borderterrier
Alfa 16 år, borderterrier som hänger med till kontoret. © Foto: Patric Lindén / Internetfoto
Dela artikeln.

Semestern är över för många och arbetsrutinerna väcker jobbsverige till liv igen.

Alfa en ”Still going strong” vovve som är en borderterrier och fyllt 16 år. Hon följer gärna med matte till hennes jobb på Site Swedens kontor vid Telefonplan i Stockholm. Tidigare har Alfa även hängt med till kontoret på Dansens Hus i Oslo och varit med matte där också.

Med stigande ålder följer många fördelar med att främst att få ta det lugnt i sin egna takt. Fast det dyker ju även upp en del fysiska utmaningar på ålderns höst både för djur och människor.

Alfas syn är kraftigt försämrad, likaså hennes rörelseförmåga som är nedsatt en del och gör henne lite stel, fast hon är otroligt med och tassar på bra trots sin höga ålder.

Borderterrier
Alfa 16 år, borderterrier "Still going strong" © Foto: Patric Lindén / Internetfoto

Genom att låta henne stämma av med nosen och bli lite klappad är hon också med på noterna att bli fotograferad. Hon lägger sig på sitt sätt och låter några kameraklick med ett par blixtar fånga henne på bild innan det är dags att tassa hemåt med matte.

Vad ger du Flykten från New York för betyg?

Visa resultat

Laddar ... Laddar ...

Alfa har jag träffat flera gånger tidigare då vi i styrelsen för Föreningen Media håller de flesta av våra styrelsemötena här, och där vi även har kontorsplatser som Föreningen Media nyttjar och har tillgång till genom Text Visuell Studio (TVS) och Site Sweden.
Dela artikeln.
Patric Lindén, fotoreporter som skapar bildreportage med fokus på det unika i budskapet. Presslegitimerad och ansvarig utgivare på Internetfoto med Myndigheten för press, radio och tv utgivningsbevis: 2018-084

1 kommentar

  1. Finstämd liten berättelse om en åldrad vovve som fått finnas vid sin aktiva mattes sida i ur och skur. Utstrålar trofasthet och trygghet mitt i det krävande åldrandet – en hund som verkar må så bra det bara går på ålderns höst.

Vad tycker du?

Skriv kommentar
Fyll i namn