Påskmat och godiskalorier tränas lätt bort i utegym

0
146

Nu när ljuset och värmen börja komma tillbaka. Passa på att nyttja utegym för att komma i form ifall du skaffat onödiga extrakilon i vintermörkret.

Sätrastrandsbadet har otroligt naturskönt utegym med rejäla redskap för att trimma din kropp och hålla igång dina muskler. Här kan du köra hårda träningspass eller bara stretcha loss och väcka kroppen

Gymmet funkar alldeles utmärkt också för uppvärmning ifall du vill ta några joggingvarv i den ca 2,5 km långa kuperade motionsslinga som ligger strax bredvid.

Kall påsk i hängmattan

Så här en kylslagen påsk är det också skönt att lägga sig ned en kort stund efter träning i en av de nya hängmattorna. Trots att Celsius ännu håller sig låg så är det skönt att koppla av i kvällssolen och drömma sig iväg till att värmen också ska komma.

Ligger i kall hängmatta vid utegym
I väntan på värmen © Foto Patric Lindén / Internetfoto

Solklara möjligheter till smidiga dopp

Påsken 2018 har i alla fall bjudit på en hel del sol. Börja därför redan nu att droppa kilon i takt med att istapparna börja smälta de också.

Istappar i kvällssol
Istappar, snart endast ett blött minne © Foto Patric Lindén / Internetfoto

Snart är sommaren här och då bjuder Sätrastrandsbadet även på möjligheten att kunna ta sköna dopp efter träningspasset, joggingturen eller långpromenaden.

Dela artikeln.

Vad tycker du?

Skriv kommentar
Fyll i namn