Charlie mops Batman
9-åriga mopsen Charlie "Batman"

Lördagen den andra november 2019 är det dags för Sveriges första hundpromenad i Halloweens tecken.

2019 är första året Petit Halloween hundpromenad genomförs. Det är en hundpromenad till förmån att samla in pengar för välgörande ändamål.

Den första organisation som tillägnas insamlingen är den ideella organisationen Hundar utan Hem. Det är en verksamhet som räddar svenska och irländska övergivna hundar och som riskeras att avlivas.

Klä din hund i Halloweentema och var med på den kostnadsfria promenaden som görs i Vasaparken i Stockholm. Ekonomiska bidrag är frivilligt och sker via Swish från dig som vill skänka en peng till organisationen Hundar Utan Hem.

På plats kommer du även kunna lämna gåvor som koppel, halsband, (ej stryp) selar, filtar och annat som behövs för arbetet med att hjälpa hundar.

Tid och Plats

  • Dag: Lördag 2 november
  • Tid: 11:00 - 13:00
  • Plats: Vasaparken / StockholmVi samlas nedanför hundrastgården i Vasaparken. Den del av parken som ligger vid korsningen Odengatan/Torsgatan kommer det finnas möjlighet att lämna gåvor till Hundar Utan Hem.

Dog Bakery Stockholm

Charlie och Peter Dog Bakery
Charlie och Peter

På Odengatan 100 intill Vasaparken ligger hundbageriet Dog Bakery som uppmärksammats i media med att vara Sveriges första hundbageri. Under hela dagen med Petit Halloween Hundpromenad 2019 erbjuds alla besökare rabatterade hundbakelser.

Halloweenkaka Dog Bakery Stockholm
Spooky dog cookies

Värd för Petit Halloween hundpromenad är: Petit Banana PR

Dela gärna det här...
Nyhetsbrev

annons