VOI Elsparkcyklar.
VOI Elsparkcyklar.

Allt fler vill testa APP-hyra eldrivna sparkcykeln som sprider sig som ett smidigt alternativ för att ta sig fram i ett allt trängre Stockholm

Voi hade idag Pop-up event på Nybrogatan vid Dramaten och berättade om deras eldrivna sparkcyklar som du kan hyra via APP när du ser en ledig på gatan. I dagsläget finns någonstans mellan 500-600 stycken i Stockholm.

Elsparkcykeln väcker stor nyfiken hos båda könen, unga och äldre som vill ta sig fram utan att sitta i bilköer, vänta på bussar eller gå allt för långa promenader. Många människor gillar idén och sett fördelarna och använder dem flitigt. Även de som inte provat än börjar göra det, användandet ökar hela tiden.

Första gången att hyra elscooter
Första gången

Dessutom upptäcker allt fler hur smidigt det kan vara att ta sig mellan olika adresser i exempelvis jobbet. Inget krångel med p-platser och trånga bussar för att hinna fram till möten, luncher eller annat som kräver att man kommer i tid.

Elscooter istället för buss.
I stället för buss

En elsparkcykel tar heller inte stor plats. Den tar mindre plats än en vanlig trampcykel som många gånger fyllt citytrottoarerna. När du ser en ledig och laddad kickbike och vill testa. Ladda ned appen och hyr den på plats. Elscootern är speciellt smidig då du behöver ta dig till adresser som kanske ligger en bit ifrån kollektivtrafikens hållplatser.

Pop-Up

VOI Pop-up
Pop up event intill Dramaten

Till Voi Pop up eventet var teamet tvungna att fylla på med fler scootrar eftersom människor gärna hyrde på plats och gav sig iväg på söndagstur i ett vårligt novemberväder med sol och torra gator.

Har du testat Voi elsparkcykel?

Visa resultat

Laddar ... Laddar ...

Eftersom scootrarna går att fälla ihop och är ganska lätta kan företaget hålla bra logistik i hanteringen vad det gäller laddning och för att hämta in alla scootrarna varje kväll för att inte användas nattetid.

Transport av elsparkcyklar.
Liten bil stor transport

Det räckte med en liten bil för att transportera de 24 scootrarna till Pop up eventet mitt i city. Sen har Voi en fiffig lösning där de erbjuder jobb som VOI-hunters som ser till att elsparkcyklarna hämtas och laddas.

Dela gärna det här...
Nyhetsbrev

annons