Boxern Efti besöker gärna Bredängs Hundrastgård
Efti 11 månader.

Efti är elva månader och hänger med matte och testar lite olika hundrastgårdar.

Boxern Efti och matte bor vid Telefonplan men som återkommer ofta till Bredängs hundrastgård. Bredäng är en av favoritplatserna där Efti får träna och busa i en fantastisk miljö där det finns en jättefin hundrastgård men också stora öppna ängsytor, badstrand och en härlig skogsmiljö i dess närhet.

Hundrastgården är stor och det finns gott om utrymme att sträcka ut i full fart. Sen finns även några agilityhinder som A-hinder, ring och hopphinder att träna på.

Efti full fart
Gott om utrymme för race.

Här är även den lokala FB gruppen ”Hundägare i Bredäng” aktiv och som Efti är medlem i. Gruppen är har närmare 400 medlemmar där många även träffas IRL.

Här får Efti mental stimulans genom social träning och parkourpromenader i skogen. Hon tycker även bollar är superkul och brukar få sig ett par race utan att det blir stressande. Ett par kast brukar räcka efter mentalträningen och sedan är hon riktigt nöjd.

KONG-bollen blev en riktig hit.

Efti är snabb som en vessla när hon jagar ifatt bollen. När hon kommer med bollen lägger hon sig på den jordigaste platsen och verkar förvandlas till en grävling då hon lagt sig för att vila lite.

Jordad boxer

Kolla gärna in tidigare filmklipp över hundrastgården som Internetfoto filmade med drönare år 2018

 

Dela artikeln.

Vad tycker du?

Skriv kommentar
Fyll i namn