Samson och Dugga labradoodle
Samson och Dugga

Två labradoodles som är med och får motion när Duggas husse tar med dem på cykeltur.

Samson är en kille på 3,5 år och tiken Dugga är 4,5 år. Båda är Labradoodle. Duggas husse heter Henry är lite av en levnadskonstnär som skriver dikter, poesi och författar andra texter om hundar.

Samson är vovven med de många smeknamnen, fast det är Samson som gäller berättar Henry. Samson är ofta med på dagarna då Henry passar honom. Han sover även över en hel del för att vovvarna går så bra överens och gillar varandra. När det är dags för vila brukar de båda vovvarna använda varandra som huvudkudde och sover gott tillsammans.

Henry säger också att Samson är lite försiktig av sig och att hans ”franska nerver” inte alltid är så framåt att hälsa och därför brukar gå undan och hålla lite avstånd när okända människor är i hans närmsta närhet.

Men med lite tid vid fototillfället gick det förvånansvärt bra att både få fota och klappa honom där han var riktigt avslappnad.

Samson och Dugga
Henry intagit viloposition "Strykjärnet"

Utöver Samson och Dugga brukar även två andra få hänga med på cykelturen. Idag var de tyvärr inte med, men det kommer kanske ett inlägg längre fram då alla fyra är med och springer vid Henry sida när han är ute och cyklar.

Samson och Dugga vid cykel
Gillar cykelturer
Dela artikeln.

Vad tycker du?

Skriv kommentar
Fyll i namn