Skärbrännare för fällning av kraftledningstorn
Skärbränning i stålkonstruktion.
Hundägare finns inom alla samhällsgrupper och branscher. Anonym snabbfråga

Är du hundägare?

Så här ser svaren ut just nu

Laddar ... Laddar ...

Många gillar film. Fast förutom utskrift finns flera fördelar med stillbilder.

Men för att ge stilla bilder "en viss rörelse" och knuff för en digital bildstory kan man lägga till övergångar och zoomeffekt med en passande ljudslinga eller berättarröst.

Klicka in och kika bildspelet i Youtubeklippet. Besök Internetfotos Youtubekanal och tumma gärna upp klippet och bli prenumerant på kanalen.

Till Internetfoto YoutubeInternetfoto YouTube

Med en touch av rörelse i bildspel tycker jag man får till rätt sjysta "stillbilds" presentationer.

Personligen tycker jag mjuka skarpa in och utzoom på bildens detaljfokus ger bättre med tid för att hinna reflektera vad som faktiskt sker i händelsen än vad rullande filmklipp ger där allt bara sveper förbi i en rasande fart.

I filmklipp anser jag därför det är överhängande att man kan missa viktiga och coola detaljer. Fast så här en lördag kan nog film också vara grejen. En sjyst bio eller spännande TV-serie kan nog landa in rätt en kväll som denna.

Hudson & Rex eller annan filmunderhållning

Hudson och Rex säsong 2
Skärmdump från serien Hudson & Rex "Man of Consequence"

En serie jag personligen gillar är TV4-play serien Hudson & Rex. Den coola smarta polishunden Rex får mycket plats i serien. Så det här med film eller stillbilder har säkert sina styrkor båda två. Det handlar nog mer om hur och när de används.

Stillbilder tror jag är riktigt starka. Förutom tryckta budskap gäller det speciellt vid presentationer med fakta, utbildning vid föreläsningar medan film mestadels kan vara överlägset i instruktionsvideos och syfte nöje.

Läs även...

Youtubeklippet är med bilder då Ellevio skapar infrastrukturhistoria i projektet med att kapacitetshöja elförsörjningen i Stockholm. Kolla in och läs Internetfotos inlägg: Kraftledningstornet Mälarhöjdsbadet fälld genom sprängning

Meddela de i ditt nätverk som kan vara intresserad av det här inlägget.
Prenumerera påDet finns alltid något att fira eller uppmärksamma. Varje söndag skickas nyhetsbrev med efterkommande veckas temadagar, namnsdagar och nationaldagar.